RINO Rent-a-Car

Discount fix: 12%

RINO Rent-a-Car

Reduceri RINO Rent-a-Car

  • Discount fix 12% pentru inchiriere.

  • Nu se aplica accesoriilor.

  • Nu se cumuleaza cu alte promotii.

Mai multe detalii despre RINO Rent-a-Car

Suntem RINO Rent a-Car si suntem aici pentru tine! Activam pe piata inchirerilor auto in orasele: Cluj Napoca si Targu Mures, oferind astfel servicii profesionale si autoturisme de top. 

Suntem recunoscuti pe piata ca fiind unii dintre cei mai buni si mai ales pentru ca oferim servicii de caliltate la un pret accesibil pentru toate buzunarele. Se realizeaza o oferta speciala in functie de sezon. Soferii nostri au o experienta vasta si experienta in domeniu, chiar vorbind limba romana, engleza, germana si maghiara. RINO Rent a-Car detine si alte avantaje, cum ar fi: 

  • program non - stop, fiind la dispozitia dumneavoastra 24/7
  •  predare si preluare flexibila
  • in cazul in care doresti sa anulezi rezervarea este gratuita
  • oferim consultanta in alegerea masinii potrivite si a optiunilor suplimentare
  • cele mai mici preturi din Transilvania 


Daca nu ne crezi ca suntem cei mai buni din Cluj si Targu Mures, convinge-te singur! Intra pe site-ul nostru si afla care este parerea clientilor nostri. Andrei Mihalea ne recomanda pentru ca ”m-au servit rapid,  profesionalism, preturi excelente, recomand cu incredere!”. Tot pe site-ul nostru poti vedea care este colectia de masini disponibila pentru tine, inclusiv pretul este atasat fiecarei masini.

Rezervarea se realizeaza telefonic sau pe site-ul nostru, completand formularul de rezervare, iar in cazul in care ai anumite intrebari sau nelamuriri poti sa ne contactezi pe site. 

Pentru ca ne dorim sa fim mai aproape de tine, suntem activi si pe retelele de socializare, unde poti afla mai multe detalii despre activitatea noastra zilnica sau ultimele noutati. 

Asa ca ce mai astepti? Daca vrei sa ai o experienta de neuitat, apeleaza la  RINO Rent a-Car.


RINO Rent a-Car face parte din categoria Rent a car


Adresa RINO Rent-a-Car

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate