Restaurant Retro Oradea

Discount pana la: 100%

Rating: 4.5

  Contact Restaurant Retro Oradea

 • 0741 261 014

  0744 475 432

 • indriesgeta@yahoo.com

 • L - V:

  08:00 - 24:00

  S - D:

  08:00 - 24:00

Restaurant Retro Oradea

Reduceri Restaurant Retro Oradea

 • La o consumatie minima de 30 de lei, oferim cu titlu gratuit: 1 cafea, 1 apa 0,330 l, sau 1 pahar de vin 0,200 l (alb, rosu sau rose);

 • Pentru grupuri organizate de minim 10 persoane (anuntare prin rezervare cu minim 24h inainte) se ofera desertul zilei gratuit.

Mai multe detalii despre Restaurant Retro Oradea

Fie ca e vorba de o cina in doi, de un business meeting sau o simpla masa intre doi prieteni, noi iti recomandam Restaurant Retro. Este unul dintre cele mai accesate restaurante din Oradea. Daca intrebarea ta este de ce? Ei bine, sunt cateva motive pentru care oamenii le trec pragul.


Primul motiv este, desigur, mancarea! Aceasta fiind recomandata de fiecare client care a degustat-o. Si o fac atat de buna datorita echipei si a ingredientelor alese. Restaurantul Retro detine chefi cu experienta  si sunt maestri in artele gatitului. De asememena, sunt recunoscuti pe piata oradeana ca fiind cei mai buni. Profesionalismul este cuvantul care descrie personalul cel mai bine. Sunt bine pregatiti pentru a-ti oferi tie o experienta culinara de neuitat. Atmosfera este una ambientala si relaxanta pentru a-ti asigura tie o stare de liniste, in timp ce savurezi delicioasa ta mancare. 
Si ingredientele constituie un factor important in realizarea mancarii, deoarece dau gust si savoare, de aceea ingredientele sunt achizitionate de la furnizori locali si de incredere. 


Meniul este unul diversificat care include orice iti poti dori: de la supe la pizza sau paste, tu doar trebuie sa treci pe ei in vizita, pentru a incerca pe propria ta piele. Te asiguram ca nu vei mai dorii sa pleci de la ei, dupa ce vei manca o ciorba ca la mama acasa. 
Pe ei ii gasesti pe Piata 1 Decembrie, numarul 27, iar echipa lor te asteapta entuziasmata sa iti ofere clipe de neuitat. 

Restaurantul este deschis pentru tine 24 din 24 asa ca ce mai astepti? Urmareste-i pe facebook pentru a vedea ce retete nemaipomenite posteaza si tragi o fuga pana la ei cat mai repede! Iti promitem ca nu vei regreta!
 


Restaurant Retro Oradea face parte din categoria: Restaurante si bistrouri

Adresa Restaurant Retro Oradea

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate