Regal Lux Craiova

Discount pana la: 12%

Reduceri Regal Lux Craiova

  • 5% si 12% in functie de colectie;

  • Discountul nu se cumuleaza cu alte promotii.

Mai multe detalii despre Regal Lux Craiova

Bijuteria Regal Lux se afla in inima Clujului, mai exact pe strada Tipografiei, nr.9, pe langa magazinul central. Aceasta creaza design-uri inedite de verighete  de o calitate deosebita, fiind realizate manual prin turnare sau cu alte tehnologii specifice. Verighetele lor sunt din aur 585 (14K) avand culoarea naturala (galbena), alba sau roz si sunt innobilate cu piatra de zirconiu sau cu modele speciale. Colectia lor detine la momentul actual cu peste 600 de modele incadrate in colectiile de prezentare. 

Vei putea vedea ca ofertele sunt actualizate constant pentru a fi mereu in pas cu ultimele noutati in materie de bijuterii. Sunt cunoscuti pentru calitatea verighetelor pe care o ofera avand o vechime de peste 25 de ani. Ofera si servicii de consultanta in vederea alegerii verighetelor care se potrivesc cu stilul si personalitatea clientului. Perfectiunea liniilor si claritatea reflexiei de pe verighete sunt dovada indemanarii angajatilor cu o vasta vechime. 

 

 Verighetele Regal Lux sunt realizate de catre personalul atelierelor, dar si de catre colaboratori, mai mult de atat, modelele pot fi manufacturate la comanda. De asemenea, specialistii Regal Lux asigura prelucrarea si reparatia de bijuterii la cel mai inalt nivel de pe piata. Este garantata puritataea aurului din verighete avand autorizare de catre Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului, Directia Metale Pretioase si Pietre Pretioase.

Astfel, daca iti doresti sa porti una dintre bijuteriile lor, fa-le o vizita cat mai repede pe Strada Tipografiei, nr.9. Personalul lor te asteapta de luni pana vineri, in intervalul orar 09:30-18:00 si sambata intre 09:30-14:00. In cazul in care iti doresti sa vizualizezi modelele poti intra pe site-ul lor si sa afli mai multe informatii despre brand. Sunt activi si pe retelele de socializare: facebook si instagram unde sunt postate ultimele noutati. 


Regal Lux face parte din categoria: Vestimentatie si accesorii


Adresa Regal Lux Craiova

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate