Rainbow Dent

Discount pana la: 100%

Rating: 5.0

  Contact Rainbow Dent

 • Persoana de contact

  Rusu Valentina
 • 0746 341 613

 • contact@rainbowdent.ro

 • L - V:

  L-V: 10:00- 20:00;

  S - D:

  S: 09:00 - 13:00; D: INCHIS

Reduceri Rainbow Dent

 • 10% discount la aparatele dentare estetice Invisalign;

 • 20% discount la aparatele dentare fixe;

 • 30% discount la albire dentara profesionala;

 • 50% discount la pachet profilaxie (detartraj ultrasunete, periaj profesional, air-flow, tratament remineralizare);

 • 100% discount la consultatie si plan de tratament personalizat;

 • Al 6-lea implant, este gratuit!

Mai multe detalii despre Rainbow Dent

Rainbow Dent este o clinica stomatologica, care are sediul in Floresti. Rainbow Dent face parte din categoria Cabinete stomatologice si oftalmologice.

Misiunea noastra: este aceea de a oferi servicii stomatologice de o inalta calitate, care sa fie intr-o atmosfera relaxanta si prietenoasa. Deoarece stim ca cele mai multe persoane au frica de dentisti, noi suntem atenti la micile detalii care conteaza foarte mult, astfel incat frica de dentist sa dispara. 

In momentul in care vei alege sa ne treci pragul, vei fi intampinat cu o energie pozitiva de catre echipa noastra, care este una prietenoasa, comunicativa si rabdatoare. Totodata, am ales si un design care sa te faca sa te simti relaxat si confortabil in sala noastra de asteptare, dar si in cabinete. 

Servicii stomatologice:

 • estetica dentara 

 • protetica 

 • endodontie 

 • ortodontie 

 • chirurgie 

 • implantologie 

Datotita echipei medicale bine pregatite, dar si a aparaturii de ultima generatie putem sa garantam pentru rezolvarea oricaror probleme stomatologice. In acest sens ne asiguram, ca atat tu, cat si familia se va bucura de tratament rapid care sa fie la cele mai inalte standarde. 

Va prezentam cateva lucruri care ne recomanda:

Echipa noastra 

Muncim toti, impreuna pentru a reusi sa oferim o experienta placuta si cel mai frumos zambet pacientilor nostri. Suntem o echipa plina de entuziasm, care are o experienta excelenta in tratamentele dentare, implantologie, dar si ortodontie atat pentru adulti, dar si pentru copii. 

Prima consultatie stomatologica generala este gratuita

Deoarece stim cat este de important timpul, pentru noi toti, facem tot posibilul in a ne respecta programarile. Pentru a oferi confortul pacientilor nostri, le oferim posibilitatea de a efectua programari atat seara, dar si sambata. 

Atentia speciala acordata pacientului si grija pentru detalii 

Deoarece un consult dentar temeinic inseamna timp, dar si receptivitate la nevoile fiecarui pacient, ne asiguram ca toate detaliile au fost luate in considerare. Astfel ne dedicam timp pentru a raspunde tuturor intrebarilor privind tratamentul. Oferim posibilitatea pacientilor de a vedea si ei tot ceea ce vad medicii nostri prin intermediul camerelor intraorale. In acest mod pastram o reala transparenta. Satisfactia pacientilor la finalul tratamentului este bucuria noastra. 

Facilitati pentru relaxare si o atmosfera destinsa

Am amenajat aceasta clinica in Floresti, astfel incat sa asiguram confortul perfect al pacientului. Clinica a fost dotata cu scaune dentare ergonomice, WiFi, TV, iar pentru cei mici o zona de distractie care include LEGO, plus diverse jucarii si carti, X-Box. 

O gama extinsa de tratamente 

La noi veti gasi tratamentele necesare astfel incat sa plecati cu zambetul perfect. Oferim servicii generale de stomatologie, pana la implanturi, Invasalign, aparate linguale, stomatologie avansata de restaurare. 

Tehnologie dentara de ultima ora 

Clinica noastra este dotata cu cele mai noi si performante echipamente din domeniu. Astfel incat sa reusim sa ne pastram in top-ul celor mai buni specialisti, ne actualizam in mod regulat cunosctintele prin dezvoltarea profesionala. 

Surpriza placute 

Va asteptam la Rainbow Dent sa adaugati chiar dumneavoastra un alt punct forte pentru clinica nostra stomatologica. Noi suntem convinsi ca veti avea parte de multe surprize placute!

 

Adresa Rainbow Dent

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate