Prolematex

Discount fix: 5%

Prolematex

Reduceri Prolematex

  • Discount de 5% pentru: usi interioare din lemn stratificat; ferestre din lemn stratificat; usi exterioare din lemn stratificat sau transport si montaj gratuit in Cluj-Napoca

  • Discounturile nu se cumuleaza cu alte oferte.

Mai multe detalii despre Prolematex

Prolematex este producator de ferestre si usi din lemn stratificat cu 19 ani de activitate continua. Produsele se realizeaza la comanda, in functie de dimensiunile de care aveti nevoie si preferintele Dvs, ferestrele si usile Prolematex oferind casei Dvs individualitate si personalitate. Oferim pentru produsele noastre servicii complete, incepand de la consultanta specializata si verificare masuratori, pana la inclusiv transport, montaj cu personal calificat si 3 ani garantie pentru a ne asigura ca beneficiati de produse de inalta calitate, durabile si puse in opera corespunzator. Va stam la dispozitie la showroom-ul nostru din Cluj-Napoca, Bd. 21 Decembrie 1989 nr.75.

Prolematex face parte din doua categorii, si anume Ferestre si usi.

Adresa Prolematex

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate