ProFoto Art Studio

Discount fix: 10%

Reduceri ProFoto Art Studio

  • 10% discount la orice servicii fotografice;

  • Discountul nu se cumuleaza cu alte oferte!

Mai multe detalii despre ProFoto Art Studio

ProFoto Art Studio a fost fondat de catre doi fotografi, si anume: Cristi si Alexandra, acestia avand o pasiune pentru calatorit si incercand sa isi documenteze calatoriile. ProFoto Art Studio face parte din categoria Evenimente speciale (nunta, botez), Foto si Video, si Poze si cadouri personalizate!

Genul pe care acestia l-au abordat a fost unul atat de peisaj, dar si urban, street sau chiar portret. Reusind sa acumuleze experienta si din dorinta de a diversifica, echipa de artisti s-a canalizat pe fotografiile de fashion si beauty, reusind astfel sa acumuleze tot mai multe experienta si in zona de editare avansata. Datorita rezultatelor care au bucurat publicul, au reusit sa intre in zona de evenimente. Cei apropiati au pariat pe abilitatile acestei echipe de fotografi, reusind astfel sa castige. Datorita muncii pe care o depuneau, dar nu in ultimul rand si proiectelor pe care le realizau, au reusit sa isi adauge in portofoliu si o zona atat de draga acestora si anume: fotografia de nunta.

 

Adresa ProFoto Art Studio

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate