PROFI RENT A CAR S.R.L.

Discount fix: 10%

PROFI RENT A CAR S.R.L.

Reduceri PROFI RENT A CAR S.R.L.

  • 10 % discount fix, la tarifele de inchiriere autoturisme si autoutilitare;

  • Discounturile nu se cumuleaza cu alte oferte.

Mai multe detalii despre PROFI RENT A CAR S.R.L.

Societatea noastra PROFI RENT A CAR S.R.L. ofera servicii de inalta calitate, in ceea ce priveste serviciul de inchirieri autoturisme, microbuze 8+1 locuri sau autoutilitare, astfel aceste servicii vin in ajutorul clientilor nostri fie ca nevoie in scopuri turistice, de afaceti, personale sau commerciale. Dispunand de o flota de peste 70 de autoturisme de inchiriat la preturi accesibile dar in acelasi timp confortabile, sigure si performante, PROFI RENT A CAR S.R.L. este societatea care poate acoperi necesitatile clientilor oferind cele mai bune servicii de inchirieri auto, cu sau fara sofer, transfer la sau de la toate aeroporturile din Romania si nu numai. Alegand PROFI RENT A CAR S.R.L. clientii nostril beneficiaza totodata si de o multime de servicii gratuite precum: asigurare full CASCO pentru orice dauna, asistenta rutiera Non Stop, scaun pentru copil, navigatie GPS sau inregistrarea celui de-al doilea sofer sau mai multi. Flota noastra de autovehicule cuprinde masini din clasele compact, intermediara, premium, SUV, masini de familie cu 7 locuri, microbuze cu 8 + 1 locuri precum si vehicule comerciale.
Indiferent de scopul inchirierii: concedii, excursii sau deplasari in scop de afaceri, aceste autovehicule vor satisface in totalitate cerintele si necesitatile oricarui client. Ca dovada stau colaborarile pe care le avem cu multiple companii multinationale, ambasade si consulate, hoteluri, agentii de turism si un numar foarte mare de clienti persoane fizice.
Intr-o lume plina de servicii, noi cream tot confortul pentru clientii nostri ca la sfarsitul intalnirii sa plece multumiti si sa-si doreasca sa revina.
Tinta noastra este sa imbunatatim serviciile de inchirieri masini din Romania prin ceea ce facem.
PROFI RENT A CAR S.R.L. face parte din categoria: Rent a car

Adresa PROFI RENT A CAR S.R.L.

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate