Prima Lighting

Discount pana la: 20%

Rating: 0.0

  Contact Prima Lighting

 • Persoana de contact

  Bem Laura-Madalina
 • 0738/ 757 885

 • madalina.bem@primalighting.ro

 • L - V:

  9:00-17:00

  S - D:

  INCHIS

Reduceri Prima Lighting

 • 5%-10% la mobilier;

 • 10%-20% la corpuri de iluminat.

Mai multe detalii despre Prima Lighting

Cu o abordare diferita, cautata indelung, noul showroom de mobilier si corpuri de iluminat Prima Lighting te primeste intr-un spatiu inspirat de tendinte indraznete, clasice, contemporane sau minimaliste. Spatiile destinate expunerii creeaza echilibru vizual si senzorial inspirand clientii sa-si indeplineasca propriile visuri.
Pornind de la acestea noi iti punem la dispozitie colectii diverse de mobilier si corpuri de iluminat, know-how-ul si resursele. Dorim ca, impreuna cu tine si partenerii nostri, sa cream un spatiu fluid, in perfecta armonie cu stilul si personalitatea ta. Sediile Prima Lighting sunt localizate in Arad si Cluj-Napoca unde oferim o gama vasta de produse premium, un spatiu creativ si consultanta profesionala.
Suntem entuziasti si pasionati fata de design-ul interior, lumina si viziunea fiecarui client in parte. Datorita acestor factori, Prima Lighting se situeaza intre cele mai bine cotate companii de comercializare a corpurilor de iluminat si mobila din Romania.
Obiectivul nostru este de a fi la curent cu noile tendinte si a continua imbunatatirea serviciilor oferite tuturor partilor implicate in procesul de amenajare interioara. Noi, Prima Lighting, stim ca proiectele excelente sunt rezultatul muncii in echipa. Colaboram cu
designeri talentati si recunoscuti international, care insufletesc atat proprietati rezidentiale,
cat si comerciale.
Cu ajutorul nostru, spatiul unde lucrezi sau te relaxezi, va deveni o oaza de inspiratie si confort. Un loc al detaliilor in armonie creat dupa importanta luminii ca element de design. Prima Lighting se bazeaza pe principiul serviciilor de calitate superioara si al produselor premium, oferite de profesionisti vizuali catre iubitori de design.

Prima Lighting face parte din categoria Amenajari interioare si exterioare si Corpuri iluminat.

Adresa Prima Lighting

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate