Praktiker

  Contact Praktiker

 • Persoana de contact

  Catalin Tatar
 • 0747 081 647

 • tatarg@praktiker.ro

 • L - V:

  08:00 - 21:00

  S - D:

  S: 8:00 - 21:00 D: 09:00 - 19:00

Praktiker este magazinul preferat de solutii complete Do-It-Yourself pentru amenajarea casei si gradinii. Obiectivul nostru este sa imbunatatim modul de viata al consumatorilor nostri prin oferirea unor solutii inovative si la pret accesibil pentru casa si gradina. Vrem sa cream o atmosfera placuta la cumparaturi, unde clientii pot accesa produsele sau solutiile potrivite nevoilor acestora. Pentru noi, respectarea oamenilor si a mediului inconjurator este o obligatie. Consecventa, eficienta, increderea, creativitatea, spiritul de echipa, sinceritatea si deschiderea catre oameni sunt valorile noastre principale. Avand radacini germane, istoria Praktiker in Romania incepe in anul 2002, cand s-a deschis primul magazin, in judetul Ilfov. De atunci si pana in 2011, am avut cel mai dinamic ritm de expansiune. In prezent, detinem 28 de magazine in 24 de orase din tara si un personal calificat sa ofere consultanta clientilor nostri. Inspirati de nevoile romanilor si de dragostea acestora pentru casele lor, Praktiker v-a pregatit o varietate de produse cu care va fi mai usor sa transformati casa in acasa, adica in spatiul care va reprezinta si in care va reintoarceti cu drag in fiecare zi. Si pentru ca romanii sunt inventivi, Praktiker va ajuta sa dezvoltati spiritul Do-It-Yourself si sa decorati casa dupa ideile voastre! Datorita gamei extinse de produse deco pe care am introdus-o in oferta noastra, acum e mai usor sa personalizati locuinta intr-un spatiu viu si calduros! Stim ca nicaieri nu-i mai bine ca acasa, asa ca ne-am transformat in locul unde casa devine ACASA si unde ideile voastre de amenajare interioara prind viata!

Praktiker face parte din categoriile Amenajari interioare si exterioareConstructii, arhitectura si proiectare, Corpuri iluminat.

Adresa Praktiker

Discount
pana la:

10%

Reduceri Praktiker

 • 10% discount din pretul de vanzare al articolelor, exceptand articolele din Promotia Praktiker sau alte promotii existente in magazin si articole nerabatabile.

 • Discountul se aplica direct la casa de marcat.

 • Discounturile nu se cumuleaza cu alte oferte.

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate