Pony Car Sharing

Tarife Preferentiale

Rating: 3.0

Pony Car Sharing

Reduceri Pony Car Sharing

  • Pachet de 300 unitati + 10 unitati gratuite - 285 de lei;

  • Pachet de 500 unitati + 20 unitati gratuite - 450 de lei;

  • Pachet de 1000 unitati + 30 unitati gratuite - 850 de lei;

  • Unitatile vor fi valabile utilizand flota de masini PONY - Smart fortwo, Volkswagen UP si MINI One, Bmw i3.

  • Posesorii cardului Blitz VIP trebuie sa trimita o poza cu acesta pe pagina de Facebook Pony Car Sharing sau la adresa de e-mail: contact@getpony.ro

Mai multe detalii despre Pony Car Sharing

Pony Car Sharing ofera servicii de utilizare in comun a autoturismelor de tipul car sharing si care prezinta un sentiment cu totul unic. Firma iti pune la dispozitie o colectie de 50 de masini de ultima generatie pe care le poti folosi dupa bunul plac. 


Nu trebuie sa iti mai faci griji in ceea ce privesc costurile pentru parcarea in zona operationala, deoarece toate taxele sunt si ele incluse. Nu mai spunem ca si taxele in legatura cu combustibilul, taxa de drum se afla in pretul masinii.

Cum procedezi?

Descarca aplicatia si gasesti o masina pe harta, astfel poti conduce oriunde de la 1,4 lei/ minut. La Pony Car Sharing platesti doar cat conduci, neavand nevoie de contract, garantii sau costuri ascunse. Putem spune ca este mai ieftin decat o masina personala. E mai economic sa utilizezi o masina in sistem car sharig in comparatie cu masina ta persoanala. 


De ce sa apelezi la noi? 

Costuri reduse - pretul nu reprezinta doar tariful ce include timpul petrecut la volan, dar si combustibilul, asigurarile taxele de drum si intretinerea sunt incluse. De asemenea, si abonamentele si pachetele de unitati sunt la disponibilitatea ta direct in aplicatie. 

Contabilitatea paperless - facturarea este una destul de simpla si poti accesa istoricul curselor direct in aplicatie pentru a putea vizualiza costul acestora

Implementare usoara - este oferta asistenta personala daca este cazul 24/7, economisind timp si resurse.


Care sunt pachetele noastre?

  • sunt create o serie de abonamente pentru grupuri predefinite si personalizate pentru fiecare departament al companiei, bazandu-se pe frecventa utilizarii
  • pentru cei care achizitioneaza pachetele de unitati prepaid in avans beneficiaza de un discount de 20% din tariful standard.

Nu mai sta pe ganduri si apeleaza la noi cu incredere! Suntem oricand la dispozitia ta in cazul in care ai nelamuriri sau intrebari. Ne poti urmari si pe facebook si instagram, unde postam ultimele noastre noutati. 


Pony Car Sharing face parte din categoria Rent a car


Adresa Pony Car Sharing

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate