Pizza Rizzo

Discount pana la: 100%

  Contact Pizza Rizzo

 • 0754 408 223

 • pizzarizzocluj@gmail.com

 • L - V:

  L-V: 10:00 - 22:00

  S - D:

  S-D: 10:00 - 22:00

Reduceri Pizza Rizzo

 • 20% discount pentru orice pizza;

 • Discounturile nu se cumuleaza cu alte oferte.

Mai multe detalii despre Pizza Rizzo

Ne-am inceput activitatea din dorinta de a oferi o pizza nemaiintalnita pe piata din Cluj Napoca de o calitate superioara. La ce ne referim cand zicem nemaiintalnita? Mai exact o pizza care sa aiba tot ceea ce trebuie: blat pufos si un gust formidabil, identic cu cel din faimoasa Italie. In cazul in care va intrebati cum reusim sa oferim un produs si servicii de succes, raspunsul porneste de la faptul ca suntem intotdeauna atenti la ingredientele pe care noi le achizitionam sa fie mereu proaspete, de aceea luam produse de la furnizori locali. Pe langa acest lucru si bucatarii nostri sunt unii de exceptie care au o experienta vasta in domeniu si ofera servicii de calitate, realizand preparatele noastre dupa retete originale italienesti.

Ce ne recomanda?

Experienta noastra de peste 8 ani in prepararea mancarii si clientii care sunt multumiti de serviciile noastre. Meniul nostru poate fi vizualizat pe site-ul nostru. Acolo veti gasi toate produsele noastre si de asemenea puteti beneficia de doua oferte, cum ar fi: alege 2 pizza si doua sosuri din partea noastra la pretul de 45 de lei, transpotul fiind inclus sau 3 pizza si 3 sosuri din partea noastra la 60 de lei, transportul fiind inclus. 

Chiar daca suntem specializati in prepararea pizzei, meniul nostru include si: paste, salate, ciorbe, preparate, garnituri, desert si sosuri. In fiecare zi va suprindem cu meniul zilei, aceasta fiind compus dintr-o ciorba sau supa si felul 2. Ca sa stiti care va fi meniul zilei tot ce trebuie sa faceti este sa ne urmariti pe facebook. Suntem destul de activi si ne-ar placea sa ne fiti alaturi. 

Suntem specializati in livrari la domiciliu, chiar putem spune ca am reusit sa ridicam stafeta. 


Pizza Rizzo face parte din categoria: Restaurante si bistrouri


 

Adresa Pizza Rizzo

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate