Pizza Pratta

Discount fix: 10%

Rating: 4.0

  Contact Pizza Pratta

 • 0743 389 036

 • comenzi@pizzapratta.ro

 • L - V:

  L-V: 11:00 - 22:30;

  S - D:

  S-D: 12:00 - 22:30

Reduceri Pizza Pratta

 • 10% discount la toate produsele;

 • 10% discount la delivery;

 • Discounturile nu se cumuleaza cu alte oferte.

Mai multe detalii despre Pizza Pratta

Iti doresti sa mananci o pizza la fel de buna ca cea din Italia? Pizza Pratta este locul potrivit pentru tine. Daca te intrebi ce ne face diferiti fata de celelalte pizzerii din zona Clujului, raspunsul este urmatorul: meniul nostru diversificat, ingredientele sunt alese cu multa grija, iar retetele noastre sunt unice. In plus, pe langa pizza noastra extraordinara, meniul nostru este format din: salate, paste, bruschete, burgeri si deserturi care sa te indulceasca.

Echipa noastra este una profesionista, fiind formata doar din oameni cu experienta, inclusiv pizzarul nostru care se caracterizeaza ca find un expert, primind patru medalii si 2 diplome la diverse concursuri din toata lumea.

In cazul in care nu crezi ca suntem asa speciali, arunca o privire pe site-ul nostru si uita-te ce spun clientii despre serviciile noastre. Tot pe site poti vedea meniul nostru si multe alte detalii. Ne gasesti oricand pe strada Ion Ghica, nr. 9, de luni pana duminica, in intervalul orar 11:00 – 22:30, iar daca nu poti ajunge in unul din magazinele noastre fizice, poti oricand comanda online, iar mancarea va ajunge in cel mai scurt timp la tine. 

Pizza Pratta face parte Restaurante si bistriouri

Adresa Pizza Pratta

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate