PHP Rent a Car

Discount fix: 10%

PHP Rent a Car

Reduceri PHP Rent a Car

  • Discount 10% servicii inchirieri auto

  • Discount-urile nu se cumuleaza cu alte oferte.

Mai multe detalii despre PHP Rent a Car

PHP Rent a car este considerat numarul 1 in Cluj Napoca in ceea ce priveste inchirierea auto, avand o experienta indelungata in servicii rent car complete. In momentul de fata, firma respectiva ofera cele mai inalte servicii, dar si preturi avantajoase, pornind de la 12 euro. Acestia iti pun la dispozitie o colectie intreaga de automobile noi, cum ar fi: masini, autoturisme, microbuze, limuzine, autoutilitare. 

PHP Rent a car sunt disponibili si in alte locatii, afara de Cluj Napoca, mai exact in: Alba Iulia, Baia Mare, Bistrita, Cluj Napoca, Sibiu, Satu mare, Targu Mures si Zalau.  Chiar daca esti persoana juridica sau persoana fizica, cetatean roman sau strain, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ii contactezi pentru a gasi solutia perfecta pentru tine. Sunt la un telefon distanta sau poti sa alegi sa rezervi online. 

In cazul in care vrei sa aflii mai multe detalii despre ei, poti intra pe site-ul lor pentru a te putea informa cu privire la tot ceea ce inseamna preturile lor, masini sau alte detalii de acest tip. De asemenea, isi doresc sa fie mai aproape de tine, de aceea ei sunt activi si pe retelele de socializare pentru a te pune intr-o continua informare, cum ar fi: 

Instagram: https://www.instagram.com/phprentacar/

Facebook:https://www.facebook.com/inchirierimasinicluj/

 

Daca ai nelamuriri poti oricand sa ii contactezi, ei iti vor raspunde cu siguranta pentru a-ti oferi suport. 

PHP Rent a car poate fi definita ca o companie de incredere, cu locatii multiple, parc auto diversificat si preturi online transparente. 


PHP Rent a car face parte din categoria: Rent a car.

Adresa PHP Rent a Car

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate