Pet Vet - BUCURESTI

Discount fix: 10%

Pet Vet - BUCURESTI

Reduceri Pet Vet - BUCURESTI

  • 10% discount la toate produsele

  • Discountul nu se cumuleaza cu alte promotii.

Mai multe detalii despre Pet Vet - BUCURESTI

Fiecare poveste are un inceput. Ar fi prea banal sa afirmam faptul ca a noastra are ca punct de plecare dragostea pentru animale, deoarece acest lucru se subintelege din domeniul pe care ni l-am ales. Da, iubim animalele, dar am decis sa facem ceva mai mult pentru ele acum 20 de ani in urma: sa selectam doar produse de calitate superioara, de la producatori de top, si sa le aducem in fata dumneavoastra intr-un mod frumos, la preturi corecte.

CALITATE. Fie ca este vorba de o clasica lesa, cu ajutorul careia puteti sa va plimbati micutul camarad, sau de o diversitate de hrana uscata si umeda, gustoasa si sanatoasa, necesara pentru aprovizionarea Pet Shop-ului pe care il detineti, noi dorim sa va garantam calitatea.

De-a lungul anilor am realizat repetate teste de calitate, selectand doar brandurile internationale serioase. Continuam sa facem acest lucru si ne imbogatim in permanenta portofoliul doar cu produse care merita sa fie achizitionate.

DIVERSITATE. In magazinul nostru online, indiferent ca sunteti mandrul stapan al unui catel sau aveti un business pe care doriti sa-l dezvoltati, gasiti o gama variata de produse pentru animalele de companie.

Peste 7000 mai exact, la preturi corecte. De la lese marca Ruffwear, botnite Julius K9 si zgarzi Charlotte's Dress, la mancare umeda si uscata de calitate premium, custi de transport, produse de igiena si suplimente alimentare... toate asteapta sa le descoperiti.

INCREDERE. Intreaga noastra echipa este compusa din oameni entuziasti, cu experienta in domeniu, care pun pasiune in fiecare lucru pe care il fac.

Daca detii un animal de companie, ai siguranta ca la noi vei gasi nu doar produse inalt calitative, ci si consiliere in alegerea acestora, majoritatea celor care lucreaza sub cortina Servicii Publice SA fiind medici veterinari ce inteleg nevoile sufletelor pe care le iubim.

Adresa Pet Vet - BUCURESTI

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate