Pensiunea Roata Faget

  Contact Pensiunea Roata Faget

 • 0743 555 935

 • office@roatafaget.ro

 • L - V:

  10:00 - 22:00

  S - D:

  10:00 - 22:00

Pensiunea Roata Faget

Pensiunea Roata Faget va asteapta intr-o oaza de liniste si aer curat, departe de zgomotul orasului, la liziera padurii Faget. Aflata la doar 5 minute de mers cu masina de centrul comercial Polus center si la 10 minute de centrul orasului, pensiunea noastra este alegerea potrivita pentru o sedere relaxanta si odihnitoare. Pentru a asigura un somn linistit, fiecare din cele 12 camere ale pensiunii, este dotata cu un pat generos si saltele profesionale hoteliere de cea mai buna calitate. Micul dejun va ofera experienta unei mese traditonale compuse din produse locale si preparate de casa, in incercarea de a sprijini micii producatori locali. Restaurantul si terasa de vara atrag iubitorii de preparate traditionale ardelenesti si preparate din carne de vanat, acestea fiind disponibile atat zi de zi cat si pentru evenimente speciale organizate in cadrul pensiunii. Cei mai tineri oaspeti sunt asteptati cu patuturi, meniuri speciale pentru copii si un loc de joaca special amenajat.

Roata Faget face parte din categoria Restaurante si bistrouri.

Adresa Pensiunea Roata Faget

Discount
pana la:

15%

Reduceri Pensiunea Roata Faget

 • 15% discount la cazare pentru persoana care detine cardul ospatarii au permisiunea sa verifice posesorul cardului cerand buletinul.

 • 10% discount pentru mese incluzand mancarea si bautura exceptie facand mesele organizate, nunti, botezuri, banchete pentru suma de maxim 6 persoane (persoana care detine cardul + 5 persoane)

 • Discount-urile nu se cumuleaza cu alte oferte.

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate