Partner Construct

Partner Construct

Infiintata in 2006, Partner Construct SRL este o companie tanara si dinamica ce a cunoscut o rapida ascensiune in domeniul constructiilor metalice si aacoperisurilor din tigla metalica. In acest moment putem livra si pune in opera produsele noastre pe intreg teritoriul Romaniei. Succesul nostru s-a datorat mai multor factori, respectiv : Inovatia permanenta, Viziunea de ansamblu si Comunicarea permanenta cu Clientii si furnizorii nostri. Partner Construct ofera o gama complexa de produse metalice cu utilizare in constructii rezidentiale sau industriale, respectiv: tigla metalica si accesoriile necesare realizarii unui acoperis de buna calitate; table cutate, profile metalice zincate tip Z, C, U, ? sau ∑; structuri metalice, panouri sandwich etc. Realizam constructii metalice la cheie din domeniul industrial, alimentar, depozite frigorifice, centre de distributie si logistice, centre comerciale, fabrici procesare, ferme, cladiri administrative si showroom-uri, avand o vasta experienta in acest domeniu.

Partener Construct face parte din categoria Constructii, arhitectura si proiectare.

Adresa Partner Construct

Discount
pana la:

40%

Reduceri Partner Construct

  • discounturi diferentiate pentru produsele din oferta Partner Construct intre 4% si 40%, in functie de numarul de produse achizitionate.

  • consultanta gratuita

  • transport gratuit

  • discounturi preferentiale in functie de natura lucrarii si de complexitatea acesteia. Lucrarile se muleaza pe nevoile fiecarui client in parte, iar discountul oferit va fi unul considerabil, din pretul initial, in functie de aceste aspecte. In aceasta categorie sunt incluse si constructiile de case pe structura metalica.

  • masuratori si evaluari gratuite

  • Discounturile nu se cumuleaza cu alte oferte.

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate