Parametru - Creative Agency

Discount fix: 30%

  Contact Parametru - Creative Agency

 • Persoana de contact

  Cristina Clima
 • 0743 411 870

 • pm@parametru.ro

 • L - V:

  10:00 - 18:00

  S - D:

  INCHIS

Parametru - Creative Agency

Reduceri Parametru - Creative Agency

 • 30% discount la orice serviciu.

Mai multe detalii despre Parametru - Creative Agency

Parametru - Creative Agency


Agentie creativa, axata pe gasirea parametrilor potriviti pentru a promova orice idee sau afacere.  Alaturi de Robotelul Pammi, formam o echipa tanara, insa experienta nu ne lipseste. Ne place sa abordam lucrurile cat mai putin formal, dar asta nu inseamna ca nu oferim seriozitate. Hai la noi cu o idee si vom contura totul in jurul ei, de la identitate vizuala, pana la o strategie completa de comunicare si publicitate.


Uite ce putem face pentru tine!


Identitate vizuala


Iti oferim un pachet complet de branding pentru ideea ta indrazneata. Vom crea impreuna identitatea vizuala a ideii tale, asa cum ti-ai imaginat-o, poate chiar un pic mai bine!


Copywriting. Content Writing


Cautam cuvintele potrivite pentru tine si ideea ta. Printre sutele de mesaje si texte, tu vrei sa fii diferit, sa atragi atentia, sa intri in memorie. Stim asta si suntem aici pentru a te ajuta.


Fotografie


O fotografie reusita este un echilibru intre fizica si creativitate. Noua ne place sa exploram acest hotar, pentru a veni cu produse fotografice autentice si calitative.


Video


Te asiguram ca un material video realizat calitativ, va aduce un plus valoare imaginii si evenimentului tau. Printr-un spot video, reusim sa transmitem informatii si emotii mai multe si mai veridice.


Design


Totul este despre perspectiva din care privesti lucrurile. Un designer, cu siguranta, va gasi cel putin inca una. Lista de materiale pe care le pot realiza designer-ii nostri talentati este una foarte lunga, de aceea, promitem sa gasim tipul, forma si paleta potrivita pentru tine.


Webdesign


Una e sa desenezi pe hartie, alta e sa urci desenul pe net. Cu alte cuvinte, vom alege metoda de lucru care se potriveste cel mai bine pentru tine. Designul site-ului tau reprezinta ideea ta, iar noi ne vom asigura ca se vede bine pe orice dispozitiv. 


Parametru - Creative Agency face parte di n categoria: Foto & Video

Adresa Parametru - Creative Agency

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate