Pablito

Discount fix: 10%

    Contact Pablito

  • Persoana de contact

    Doschinescu Petru
  • 0741609990

  • ricudoschinescu@yahoo.com

Reduceri Pablito

  • 10% discount la toate produsele gatite. Ofertele nu se cumuleaza.

Mai multe detalii despre Pablito

         Ce ai zice daca am face o mica calatorie culinara pana in Spania? Oare ce iti face cu ochiul: faimoasa paella, quesadilla, burrito sau tacos? Din fericire pentru tine, nu mai este necesar sa faci o calatorie pana acolo, ci sa vii direct la noi, la Pablito

Cred ca ai auzit de noi, suntem cei care ne dorim sa aducem gustul specific mexican pe piata din Cluj Napoca. Am creat Pablito pentru cei pasionati de mancare mexicana la un pret accesibil. Bucatarii nostri sunt specializati in aceasta zona culinara, prin urmare nu trebuie sa iti faci grji in legatura cu gustul mancarurilor. Acestea sunt realizate dupa aceeasi reteta traditionala, folosind aceleasi ingrediente atent selectionate. Nu mai spunem de mirodeniile pe care le folosim.

Pe noi ne gasesti pe strada Ploiesti, nr.26 de luni pana vineri, in intervalul orar 10:00 - 21:00 sa gusti cate o imbucatura din savuroasa mancare. Daca nu esti un impatimit al mancarii picante, atunci trebuie sa te pregatesti serios inainte sa ne faci o vizita, altfel nu vei face fata nici macar 10 minute. 

Speram ca ti-am facut pofta catusi de putin si vei da buzna pe la noi acasa. Noi te vom primi cu drag si entuziasm cu mancarea calda. Iti garantam o experienta culinara deosebita alaturi de noi, fii sigur ca nu vei fi dezamagit. Sa nu uiti sa faci o rezervari, pentru ca mai mereu mesele noastre sunt pline de mancare si oameni voiosi. Ne gasesti pe strada Ploiesti, nr. 26. 

 

Pablito face parte din categoria Restaurante si bistrouri.


Adresa Pablito

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate