Oxette - CRAIOVA

Discount fix: 20%

    Contact Oxette - CRAIOVA

  • Persoana de contact

    Emanuela Minea
  • 0720 572 001

  • info.oxette@oxette.ro

Reduceri Oxette - CRAIOVA

  • 20% discount la toate produsele cu pret intreg (in perioadele de SALE se va aplica la colectia noua, iar in perioadele fara campanii de Sale se va aplica la toate produsele cu pret intreg)

  • Reducerea se va aplica la introducerea codului BLITZVIP20, in cosul de cumparaturi.

Mai multe detalii despre Oxette - CRAIOVA

Oxette este un brand lansat inca din anul 1998, fiind de origine greaca, a reusit sa obtina popularitate in randul grecilor intr-un interval extrem de scurt, ulterior si in afara.  In momentul de fata, compania este implicata activ in domeniul productiei, distributiei si al vanzarilor de bujterii, ceasuri si accesorii de moda. 

Magazinul de bijuterii se afla peste tot in lume si functioneaza prin intermediul magazinlor proprii, francizelor, punctelor de vanzare in alte magazine si magazinelor de tip “shop corners”. Reteaua Oxette este prezenta in peste 25 de tari, iar in Romania si afla in urmatoarele orase:


- Bucuresti - Baneasa Shopping City, Soseaua Bucuresti-Ploiesti nr. 42D, parter, sector 1.

- Bucuresti- Parklake Shopping Center- Str. Liviu Rebreanu nr. 4, parter, sector 3.

- Constanta – Vivo! Mall, Bd. Aurel Vlaicu nr.220.


Cum a fost creat brandul Oxette? Mai exact, pentru femeia si barbatul contemporan care isi doresc sa poarte bijuterii de calitate. Astfel, acestia isi exprima propria personalitate si ierarhia sociala din care fac parte. 

Design-ul Oxette este unul unic si original avand o abordare inedita in materie de bijuterii, de aceea brandul ofera un pachet glamouros care imbina eleganta, versatilitatea si stilul. 

Echipa de designeri este una profesionista care se focuseaza sa creeze piese uluitoare care sa ofere o stare de bine aceluia care poarta piesele. De asemenea, aceasta ofera suport clientilor sai in alegerea bijuteriile pentru a fi in ton cu personalitatea lor. 

Daca iti doresti sa porti bijuterii de calitate, Oxette este brandul perfect pentru tine. Ce mai astepti? Echipa Oxette te invita la magazinul lor sa vezi care sunt ultimele colectii in fiecare zi, in intervalul orar 10:00 - 22:00. 


Oxette face parte din categoria Vestimentatie si accesorii si Parteneriate Online!


Adresa Oxette - CRAIOVA

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate