Oxette

  Contact Oxette

 • Persoana de contact

  Emanuela Grigoropolos
 • 0720 572 001

 • oxettecluj@oxette.ro

 • L - V:

  10:00 - 22:00

  S - D:

  10:00 - 22:00

Oxette

Oxette este un brand grecesc al Perideo SA, companie implicata activ in domeniul productiei, distributiei si al vanzarilor de bijuterii, ceasuri si accesorii de moda. Cu o experienta de peste 25 ani, PERIDEO a reusit sa devina o prezenta importanta nu numai in Grecia, ci in Intreaga lume. Lansat initial la Atena, in 1998, brandul OXETTE a atras atentia consumatorilor la nivel mondial intr-un interval foarte scurt de timp. In prezent, OXETTE opereaza in multe tari, prin intermediul magazinelor proprii, francizelor, punctelor de vanzare in alte magazine si al magazinelor de tip “shop corners”.

Brandul Oxette a fost creat pentru femeia si barbatul moderni, independenti, care iubesc moda si care o folosesc pentru a-si exprima propria personalitate si propriul statut social, intr-o comunitate globala.

Admiratele design-uri Oxette sunt inspirate de modul original si unic de abordare al creatiei de bijuterii, producand astfel comori care imbina eleganta si versatilitatea cu stilul si glamour-ul.

Echipa de designeri OXETTE isi concentreaza eforturile pe crearea de piese care arata si dau o stare de bine celui care le poarta si care emana stilul de viata al clientului printr-o imbinare fastuoasa a Designului, Inovatiei si a Farmecului.

Colectiile OXETTE cuprind bijuterii, ceasuri si accesorii care sunt atent concepute pentru a aduce un echilibru intre tendintele modei de astazi si arta.

Adresa Oxette

Discount
fix:

15%

Reduceri Oxette

 • 15% discount la toate accesoriile.

 • Discount-urile nu se cumuleaza cu alte oferte.

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate