ORION

ORION GRUP reprezinta un alt stil de viata, prin gama variata de produse destinate crearii unui spatiu contemporan in care designul intalneste creativitatea. Cu o experinenta de peste 20 ani, ORION GRUP ofera solutii profesionale complete pentru PROIECTE: • casa si gradina, spatii publice, birouri, hoteluri, etc. • iluminat (interior / exterior) instalatii electrice, automatizari, etc. ORION GRUP reuneste in cele 3 divizii specializate - Iluminat decorativ, Iluminat tehnic si arhitectural si Aparataj- pasiunea pentru lumina, stil, forma si culoare, design si functionalitate. Alegeti ORION GRUP, alegeti o viata cu stil!

Orion Grup face parte din categoriile Amenajari interioare si exterioare si Corpuri iluminat.

Adresa ORION

Discount
pana la:

15%

Reduceri ORION

  • 15% discount - pentru orice comanda care depaseste valoarea de 15000 Ron fara TVA

  • 10% discount - pentru comenzile pentru produsele disponibile pe stoc sau comenzile care depasesc valoarea de 9000 Ron fara TVA

  • 5 %discount - pentru orice comanda noua, indiferent de valoarea acesteia

  • Nu beneficiaza de aceste discounturi produsele care sunt supuse altor preturi promotionale si produsele din gama de aparataj (materiale electrice)

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate