Orange Romania - BUCURESTI

Discount pana la: 30%

    Contact Orange Romania - BUCURESTI

  • 0747444030

  • antreprenor@orange.com

Reduceri Orange Romania - BUCURESTI

  • pana la 30% reducere la abonamentele de telefonie mobila

  • Oferta se aplica EXCLUSIV prin apelarea numarului de telefon afisat sau la adresa de mail antreprenor@orange.com cu subiectul BlitzVIP

Mai multe detalii despre Orange Romania - BUCURESTI

Orange Romania este liderul pietei locale de telecom, oferind la finalul lui 2021 servicii mobile catre 10,6 milioane de clienti, servicii fixe in banda larga catre 1,4 milioane de clienti, iar servicii de televiziune prin cablu si satelit catre 1,5 milioane de clienti.

Cu o cifra de afaceri consolidata pentru 2021 de 1,235 miliarde de euro, Orange Romania ofera clientilor sai, atat utilizatori individuali, cat si companii, cea mai extinsa acoperire si un portofoliu complet de servicii: servicii de telefonie mobila si fixa, internet, televiziune, solusii smart home, servicii financiare Orange Money, solutii IT&C pentru companii in zona de cloud, business Wi-Fi, inclusiv analytics si securitate cibernetica. 

Orange Romania este operatorul numarul 1 in ceea ce priveste performanta serviciilor de voce si date din zonele metropolitane si rurale din tara, iar scopul sau este sa fie alegerea #1 pentru conectivitate, divertisment digital si servicii digitale pentru familiile si afacerile din Romania.

Compania detine si noua certificari consecutive Top Employer, ce confirma faptul ca Orange Romania, pe langa produsele si serviciile remarcabile pe care le ofera,  acorda o atentie deosebita angajatilor sai si contribuie la imbunatatirea mediului de lucru.

Adresa Orange Romania - BUCURESTI

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate