OPTIblu Oradea

Discount pana la: 30%

Reduceri OPTIblu Oradea

  • 15 % discount la toate produsele* (exceptie lentilele de contact si solutiile de intretinere pentru acestea) inca de la prima achizitie efectuata - discount valabil in magazinele fizice. Nu se cumuleaza cu pachetele, ofertele sau cu beneficiile cardului de fidelitate;

  • 30 % discount la lentilele cu protectie PC* (oferta valabila in magazinele fizice) - discountul se acorda la lentilele cu protectie PC Blue Control, marca Hoya, exclusiv la comanda completa (rama si lentile) si nu se cumuleaza cu pachetele, ofertele sau cu beneficiile cardului de fidelitate;

  • 25 % discount la achizitiile online accesand www.optiblu.ro introducand voucherul #corporateonline la finalizarea comenzii. Discountul se aplica la ochelari de soare si rame de vedere si nu se cumuleaza cu alte reduceri.

  • Gratuit - determinare de dioptrii si prescriptie ochelari vedere si determinare de dioptrii si adaptare cu lentile de contact. Fiecare dintre cele doua beneficii este oferit gratuit o singura data pe an, pentru fiecare utilizator.

  • *Reducerile nu se cumuleaza intre ele sau cu alte oferte sau promotii valabile in magazinele fizice si/ sau online si nici cu beneficiile cardului de fidelitate.

Mai multe detalii despre OPTIblu Oradea

Prezent pe piata din 2004, OPTIblu este unul dintre principalii retaileri de optica medicala din Romania. De la produse best-seller la creatii high-tech sau materiale eco-friendly, branduri de nisa sau colectii 100% handmade, OPTIblu reuseste sa multumeasca si cele mai rafinate gusturi.


Cu o retea de peste 76 de magazine in toata tara, OPTIblu reuneste produse de calitate, servicii ireprosabile si branduri renumite.  Consilierea personalizata, comunicarea activa cu fiecare client si interesul pentru nevoile sale, sunt doar cateva dintre elementele de diferentiere ce stau la baza magazinelor OPTIblu.


Mixul de produse din magazine reuneste peste 50 de marci celebre de rame de vedere si ochelari de soare, iar intr-un singur magazin se regasesc pana la 1500 de modele unice. Printre cele mai populare dintre acestea se numara: Polaroid, Ray Ban, Carrera, Hugo Boss, Dior, Silhouette, Max Mara, Pepe Jeans, Pierre Cardin, Guess, Tommy Hilfiger si multe altele.
 

Adresa OPTIblu Oradea

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate