NOA

Discount pana la: 100%

NOA

Reduceri NOA

  • Cu cardul Blitz VIP este permis accesul gratuit in Club Nest of Angels, la evenimentele agreate de comun acord, in prealabil de partener si promoter.

  • Vinerea discountul este de 100%, cu exceptia serilor in care avem invitati speciali, unde discount-ul va fi de 50%, respectiv doua persoane pot intra cu un singur bilet. Sambata nu va fi niciun discount.

Mai multe detalii despre NOA

NOA (Nest of Angels) este locul unde "Fashion and Luxury meets Fun and Hospitality". NOA face parte din categoria Cluburi. 

Clubul NOA s-a deschis din dorinta de a crea un spatiu in care sa concerteze si sa mixeze artisti si Dj de talie internationala, dar nu numai. Chiar si numele pleaca de la ideea de "ingeri ai distractiei". De la deschiderea clubului, din 5 decembrie 2014, si pana acum au avut loc evenimente la care au participat peste 120.000 de persoane. 

Va asteptam pe toti sa petrecem impreuna in locatia noastra din complexul Sigma Shopping Center, de pe strada Republicii, nr.109. Clubul nostru are o suprafata de aproximativ 1.000 mp si o capacitate de 1.300 persoane. 

 

Adresa NOA

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate