Narcoffee Roasters

Discount fix: 10%

  Contact Narcoffee Roasters

 • Persoana de contact

  Mihai Biris
 • 0742001695

 • mihai.biris@narcoffee.com

 • L - V:

  07:30 - 18:00

  S - D:

  07:30 - 18:00

Reduceri Narcoffee Roasters

 • 10% discount la toate produsele pe baza de cafea (filtru / espresso), to go sau to stay.

 • Nu se aplica la cafea boabe, produse de mâncare sau produse din shop.

 • Discounturile nu se cumuleaza cu alte oferte.

Mai multe detalii despre Narcoffee Roasters

Narcoffee Roasters este locul ideal pe care il poti alege daca doresti sa intalnesti toti dependentii de cafea. Atat cei care o prajesc, dar si cei care o servesc, indiferent de starea cafelei: neagra, cu lapte, aici sau to go. Narcoffee Roasters face parte din categoria Ceainarii, cafenele, vinoteci.

La noi totul se invarte in jurul cafelei. Cafea care sa fie adevarata, echilibrata, de la recoltare pana la macinare. Achizitionam boabe verzi de cafea din Africa, America Centrala, America de Sud, pe care o prajim, macinam si servim clientilor nostri. 

Cafeaua de specialitate ia viata din momentul cultivarii arborelui de cafea, a climatului, a micro climatului, a solului, a tipului de bob, a recoltarii. Datorita cafelei verzi pe care o aducem de pe plantatii acreditate, detinem controlul asupra procesului de prajire si reusim sa gasim echilibrul fin intre note si aciditate. 

Prin intermediul procesului de democratizare a cafelei de specialitate, ne dorim ca accesul la o cafea adevarata si echilibrata sa fie cat mai usor. Cafeaua de specialitate nu ar trebui sa fie vazuta precum un produs inaccesibil, rigid si de elita. 

Putem face lucrul acesta educandu-ne personalul care serveste cafeaua, dar si pe clienti, prin extinderea retelei noastre de cafenele sau prin sustinerea intalnirilor relaxante intre public si profesionisti. 

Periodic organizam sesiuni pentru cei interesati sa deguste cafeaua adevarata si echilibrata. Sesiunile sunt deschise tuturor, astfel incat sa rasplatim curiozitatea celor care vor sa stie si sa cunoasca mai multe despre traseul, dar si povestea cafelei de specialitate. 

In Cluj-Napoca avem mai multe locatii. Fiecare locatie are programul ei:

Narcoffee Roasters The Office 7:30 - 17:30

Narcoffee Roasters Eroilor nr. 49 Luni - Vineri - 7:30 - 18:00, S-D 09 - 20:00

Narcoffee Roasters Kiosk Eroilor nr. 35-37, Luni-Vineri: 7 - 17:00, Sambata 8:30 - 18:00, Duminica 8:30 - 17:00

 

Adresa Narcoffee Roasters

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate