NAIL ART PROFESSIONALS

  Contact NAIL ART PROFESSIONALS

 • Persoana de contact

  IOANA IVAN
 • 0746 487 866

 • ioana.ivan@nailart-studio.ro

 • L - V:

  08:30 - 20:00

  S - D:

  S: 08:00 -16:00; D: Inchis

NAIL ART PROFESSIONALS

NAIL ART PROFESSIONALS este un brand creat de profesionisti pentru a stimula frumusetea desavarsita a unghiilor. Calitatea liniei de produse se imbina perfect cu noutatea si stilul acestui brand, rezultand astfel un produs original si profesional. Avand o experienta de 12 ani in urma, NAIL ART PROFESSIONALS ofera clientilor, o gama variata de produse profesionale pentru manichiura si pedichiura, de inalta calitate, servicii, suport tehnic si educatie profesionala. Calitatea produselor noastre vine impreuna cu tehnici exclusive bine definite si proceduri clare de aplicare, ce stimuleaza in permanenta, consumul eficient de material. Linia exclusiva de produse profesionale de inalta clasa, este special conceputa sa stimuleze inovatia tehnicilor noi, de utlima ora.

Ne propunem extinderea parteneriatelor cu profesionisti, atat pe plan national cat si pe plan international. Aprecierea si multumirea clientilor este dovada complexitatii acestui brand, avand cel mai bun raport calitate-pret.
NAIL ART PROFESSIONALS TRAINING CENTER iti ofera formare si pregatire profesionala de la primul pas pana la cel mai inalt grad de perfectionare. Linia noastra de produse profesionale vine impreuna cu tehnici exclusive, bine definite si proceduri clare de aplicare. Te sprijinim sa te dezvolti continuu si frumos. Iti garantam calitatea si inovatia. Important este, sa detii controlul unei atitudini pozitive si niciodata sa nu renunti la idealurile tale.

Noi, NAIL ART PROFESSIONALS te asteptam in cercul NAP, pentru a dezvolta impreuna paradisul frumusetii unghiilor!

Nail Art Proffessionals face parte din categoria Servicii de infrumusetare, masaj si SPA.

Adresa NAIL ART PROFESSIONALS

Discount
pana la:

15%

Reduceri NAIL ART PROFESSIONALS

 • 10% discount la cursurile de calificare si perfectionare profesionala din cadrul Nail Art Professionals Training Center;

 • 10% discount la gama de produse profesionale;

 • 15% discount la toate serviciile de manichiura si pedichiura.

 • Discount-urile nu se cumuleaza cu alte oferte.

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate