NAIL ART PROFESSIONALS

Discount pana la: 15%

  Contact NAIL ART PROFESSIONALS

 • Persoana de contact

  IOANA IVAN
 • 0746 487 866

 • ioana.ivan@nailart-studio.ro

 • L - V:

  08:30 - 20:00

  S - D:

  S: 08:00 -16:00; D: Inchis

Reduceri NAIL ART PROFESSIONALS

 • 10% discount la cursurile de calificare si perfectionare profesionala din cadrul Nail Art Professionals Training Center;

 • 10% discount la gama de produse profesionale;

 • 15% discount la toate serviciile de manichiura si pedichiura.

 • Discount-urile nu se cumuleaza cu alte oferte.

Mai multe detalii despre NAIL ART PROFESSIONALS

Nail Art Professionals este un brand ce dateaza de 13 ani pe piata clujeana, fiind creata de o serie de profesionisti care si-au dorit sa ofere o viziune diferita in ceea ce priveste infrumusetarea unghiilor. De asemenea, brandul ofera o linie de produse care inspira noutate si stil, dar si o calitate net superioara fata de concurentii de pe piata. Produsele profesionale sunt dedicate pentru manichiura si pedichiura care vin impreuna cu tehnici exclusive bine definite si modalitati clare de aplicare. Acestia au ca obiectiv sa isi extinda parteneriatele atat pe plan extern, cat si cel intern.

Clientii sunt entuziasmati si multumiti de tot ceea ce inseamna Nail Art Professionals, acestia primind apreciere si multumire din partea lor, lucru ce demonstreaza complexitatea si inovatia produselor.

De asemenea, daca iti doresti sa transformi pasiunea ta in a face unghii intr-o cariera de succes, cei de la Nails Art Professionals sunt gata sa te invete din tainele lor. Tu doar trebuie sa te inscrii cat mai repede la cursurile lor, intrand pe site-ul lor. Tot acolo gasesti disponibila si sectiunea de blog unde vei pute afla detalii si noutati cu privire la ultimele tendinde in materie de unghii in 2020 sau cum sa iti creezi propria ta manichiura in vacanta si sa reziste in ciuda vremii. In cazul in care nu poti ajunge la salonul lor pentru a achizitiona produsele lor, acestea pot fi achizitionate si cumparate online si livrate la tine acasa intr-un interval de timp de doua zile.

Te asteptam pentru a te putea bucura de serviciile lor: in Cluj Napoca pe strada Avram Inacu, nr. 9 sau in Targu Mures pe strada Calarasiilor, nr. 77, de luni pana sambata.

Daca vrei sa fii alaturi de ei, atunci da-le un follow pe instagram sau pe facebook. 

Nail Art Professionals  face parte din categoria: Servicii de infrumusetare, masaj si SPA

Adresa NAIL ART PROFESSIONALS

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate