Mutantii - CLUJ-NAPOCA

Discount fix: 10%

Mutantii - CLUJ-NAPOCA

Reduceri Mutantii - CLUJ-NAPOCA

  • 10% discount fix

  • Discount-urile nu se cumuleaza cu alte oferte.

Mai multe detalii despre Mutantii - CLUJ-NAPOCA

Ne numim Mutantii SRL si activitatea noastra principala este sa fim alaturi de tine atunci cand te decizi sa schimbi locul de activitate. Intotdeauna ne dorim ca nevoile clientilor nostri sa fie satisfacute la cel mai inalt nivel, de aceea suntem mereu atenti la ceea ce spun. Increderea este principala noastra calitate, iar personalul nostru te va ajuta sa realizezi aceasta activitate zi de zi si fara timp pierdut. 

Mai intai de toate, vrem sa aflii povestea noastra. Firma a fost infiintata de doi prieteni care si-au dat seama care este nevoia pietei in momentul respectiv, si anume: o companie cu profil de mutari de mobila pentru persoane fizice si societati. Astfel, vremurile cand pierdeai timpul cu prietenii tai mutand mobila au trecut pentru ca noi va transferam mobila dintr-o parte in alta intr-un mod profesionist fara sa o afecteze  sau sa facem galagie. 

In momentul de fata, avem la activ peste 10.000 de mutari si relocari de sedii. Ne desfasuram activitatea pe plan intern - Cluj Napoca, Bucuresti, Timisoara, Arad, Oradea, Sibiu, Brasov, Targu Mures, Satu Mare, Iasi si Baia Mare si pe plan extern - Ungaria, Italia, Anglia, Germania, Olanda, Belgia, Elvetia. 

Ce avem in plus fata de restul? Ei bine, avem o experienta de peste 10 ani si suntem singurii care care ofera cutii personalizate, folii protectoare si depozit. 

Care este procesul?

estimarea - reprezentantul nostru va veni direct acasa si va nota obiectele care trebuie mutate. Se realizeaza o fisa cu toate detaliile si pe baza acesteia se va realiza oferta de pret. Aceasta estimare este gratuita. 

oferta de pret - se transmite clientului prin mail sau telefon in aceeasi in care s-a efectuat operatiunea

programarea - se va stabili in functie de client si echipa

mutarea - se incarca, transporteaza si se descarca mobila

plata - se poate efectua in numerar, banca sau trezorerie. 

Compania Mutantii face parte din categoria Servicii mutari.Adresa Mutantii - CLUJ-NAPOCA

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate