Mormota Land

  Contact Mormota Land

 • 0264 436 343

 • contact@mormota.ro

 • L - V:

  09:00 - 17:00

  S - D:

  09:00 - 17:00

Mormota Land

Mormota.ro este un magazin online de echipamente montane prezent pe piata din Romania din anul 2003. Mormotaland este printre primii, daca nu chiar primul magazin online de echipamente de munte, infiintat pe piata romana, ce comercializeaza pe internet echipamente de munte si camping. La Mormotaland gasiti corturi montane si camping, corturi de familie, accesorii, saci de dormit, rucsacuri si numeroase alte produse pentru camping si ture montane. Produsele comercializate de MORMOTA tintesc segmentul de persoane care pretuiesc calitatea, care inteleg importanta acesteia in conditii de utilizare, nu de putine ori, extreme. Suntem importatori pentru brandurile: Pinguin, INOOK, Zajo, Lomer, Trekmates, Esbit, Montane, Konus, MASTERS, Light My Fire, Care Plus, Kohla, Bridgedale, Viking, Black Diamond, Xtorm, Baladeo, GoSystem, Travellunch si avem exclusivitate in Romania pentru PINGUIN, brand din Cehia cu traditie de peste 25 de ani.

Mormota Land face parte din categoriile Echipamente sportive si montane si Parteneriate online.

Adresa Mormota Land

Discount
fix:

10%

Reduceri Mormota Land

 • 10% discount la toate produsele comercializate pe site-ul www.mormota.ro cu urmatoarele exceptii: reducerea nu este valabila la produsele aflate in sectiunea OUTLET. Reducerea nu este valabila la produsele aflate deja in promotie (si unde cuantumul depaseste 10%)

 • Pentru a beneficia de acest discount, la comanda pe site, specificati seria de pe spatele cardului Blitz VIP.

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate