Moonshine

Discount fix: 10%

  Contact Moonshine

 • Persoana de contact

  Giorgiana Pop
 • 0745 094 098

 • L - V:

  08:00 - 02:00

  S - D:

  10:00 - 00:00

Reduceri Moonshine

 • 10% discount pentru toate produsele aflate in meniu;

 • *Discount-ul se acorda doar persoanelor care poseda cardul Blitz VIP.

 • Discounturile nu se cumuleaza cu alte oferte.

Mai multe detalii despre Moonshine

Moonshine este locul ideal pe care il poti alege pentru a iti petrece timpul intr-o ambianta placuta. Moonshine  face parte din categoria Ceainarii, cafenele, vinoteci.

Pe timp de zi te asteptam sa iti savurezi cafeaua intr-un mediu placut, iar seara te asteptam impreuna cu prietenii tai sa iti petreci timpul la noi. Te asteptam cu muzica de calitate, special aleasa, astfel incat sa cream atmosfera antrenanta, ca tu sa poti consuma bautura preparata ca la carte si sa te bucuri de momentele frumoase alaturi de gasca ta. 

Locatia noastra, este una atent aleasa, intre zidurile vechi ale Clujului, pe strada Regele Ferdinand, nr.5. Te asteptam aici cu o curte verde si racoroasa, natura fiind atat de darnica cu noi. Moonshine fiind locatia si alegerea perfecta pentru zilele insorite de vara. 

Te invitam si pe tine in curtea noastra, sa te cuibaresti la umbra iederei cu carafe de limonada sau cu cesti aromate de cafea.

 

 

Adresa Moonshine

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate