Mojo Booth

Discount fix: 15%

Rating: 5.0

  Contact Mojo Booth

 • Persoana de contact

  Horatiu
 • 0745585268

 • Office.MojoBooth@Gmail.com

Reduceri Mojo Booth

 • 15% pentru orice pachet

 • Ofertele nu se cumuleaza dar se poate selecta cea mai avantajoasa.

Mai multe detalii despre Mojo Booth

Mojo Booth s-a nascut in 23.05.2019, din dorinta de a imortaliza clipe de neuitat alaturi de cei dragi si de a aduce un plus de distractie la evenimente. Este un accesoriu care nu poate lipsi de la un eveniment care se doreste a fi memorabil. Mojo Booth face parte din categoriile:  Evenimente speciale (nunta, botez) si Poze si cadouri personalizate. 

Echipa noastra este formata din oameni energici care sunt pregatiti sa surprinda cele mai autentice zambete pe care sa le imprime pe loc, in doar cateva secunde.  Alaturi de noi distractia e garantata. Cu ajutorul nostru veti crea o experienta invitatilor care va fi de neuitat.

Reusim sa facem lucrul acesta cu ajutorul tehnologiei, pe care o imbinam cu decoruri si accesorii haioase. Astfel cabina noastra foto o sa fie sufletul petrecerii. Este acel loc care are parte de multa distractie. Prietenii pot fi alaturi lasandu-si imaginatia sa zburde libera pe campii. Fotografiile facute aici care imortalizeaza momentele de fericire, vor fi dovezile incontestabile ale momentelor de nebunie pe care le-au trait alaturi de cei dragi invitatii evenimentului. 

Va punem la dispozitie:

 • Cabina foto deschisa  

 • Oglinda Magica 

Adresa Mojo Booth

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate