Mobilier Outlet Cluj

Discount fix: 15%

  Contact Mobilier Outlet Cluj

 • 0726 019 199

 • L - V:

  09:00 - 17:00

  S - D:

  S: 10:00 - 14:00 D: Inchis

Mobilier Outlet Cluj

Reduceri Mobilier Outlet Cluj

 • 15% discount mobilier si decoratiuni care nu fac obiectul altor promotii in curs.

 • Discount-urile nu se cumuleaza cu alte oferte.

Mai multe detalii despre Mobilier Outlet Cluj

Noi suntem Mobimixt Deco si am venit cu idee o inovativa pe piata mobiliara, si anume: mobilier si decoratiuni de calitate la un pret pentru orice buzunar. Suntem un outlet care iti ofera posibilitatea de a alege orice piesa de mobilier pe care tu ti-o doresti. Toate produsele noastre sunt noi si de o calitate excelenta, aduse din diverse tari.

Luna de luna, echipa noastra iti pune la dispozitie piese dintr-o gama diversificata pentru a fi sigur ca ai de unde alege. Pentru ca ne dorim sa fiti cat mai satisfacuti de serviciile oferite, beneficiezi de reduceri in functie de ceea ce ai achizitionat.

Ne gasesti pe facebook: https://www.facebook.com/MobilierOutletCluj/, locul in care te tinem la curent cu utltimele noutati. Poti vizualiza modelele noastre, iar daca ai intrebari in legatura cu dimensiunile sau pretul poti oricand sa ne lasi un mesaj.

Te-am convins? Daca iti doresti sa iti creezi casa visurilor tale la un pret cat mai mic, aici este locul in care trebuie sa vii. Noi te asteptam la sediul nostru din comuna Gilau, Ferma 8, Hala 2. In cazul in care vrei sa iti oferim mai multe detalii, suntem la un telefon distanta: 0726 019199.

Mobilier Outlet Cluj face parte din una din categoria Mobilier si Decoratiuni.

Adresa Mobilier Outlet Cluj

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate