Mobilier de exterior

Discount fix: 10%

Rating: 0.0

  Contact Mobilier de exterior

 • 0733424214/ 0736371739

 • office@mobilier-de-exterior.ro vanzarimobilierdeexterior@gmail.ro

 • L - V:

  L-V: 10:00 - 20:00

  S - D:

  S: 10:00 - 20:00; D:INCHIS

Reduceri Mobilier de exterior

 • Discount 10% la toate produsele si nu se aplica la produsele care se afla deja in campanii de reduceri la momentul comenzii.

Mai multe detalii despre Mobilier de exterior

Oferim solutii de mobilare pentru exterior cu produse de cea mai buna calitate si in stiluri diversificate (seturi mese cu scaune, sezlonguri, paturi de exterior cu baldachin, canapelel si fotolii, balansoare).

Plecand de la simtul estetic diferit al clietilor nostri, vrem sa oferim colectii diferite de produse care sa se identifice cu fiecare stil.

Colectiile prezentate, reprezinta in permanenta noile tendinte de pe piata, prin participarea constanta la targurile internationale.

Respectam cumparatorul si de aceea motto-ul dupa care se ghideaza firma noastra este  "Furnizarea de cea mai înaltă calitate a produselor și serviciilor pentru fiecare client".

Dispunem de un portofoliu care atesta calitatea serviciilor noastre, asa ca va invitam sa ne adaugati in lista dumneavoastra de colaboratori.

Suntem o echipa de oameni dedicati meseriei, implicati 100%. Facem lucrurile bine, pentru ca iubim ceea ce facem.Mobilier de exterior face parte din categoria Parteneriate Online, Amenajari interioare si exterioare si Mobilier, decoratiuni.

Adresa Mobilier de exterior

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate