Mobila Klasse1

Discount pana la: 5%

Rating: 0.0

  Contact Mobila Klasse1

 • 0770 230 221

 • contact@klasse1oradea.ro

 • L - V:

  09:00 - 19:00

  S - D:

  09:00 - 15:00

Reduceri Mobila Klasse1

 • 1% - 5% discount la mobilier

Mai multe detalii despre Mobila Klasse1

KLASSE1 este partenerul ideal deoarece reprezinta un concept creat pentru a acoperi la cele mai inalte standarde de calitate, nevoile dumneavoastra legate de mobilierul de dormitor.

In magazinul nostru veti putea aprecia calitatea si diversitatea dormitoarelor care provin de la cea mai reprezentativa companie de mobila la nivel european, prezenta in cele mai cunoscute lanturi de magazine din Europa si din intreaga lume: RAUCH Gerrmania.

Fiecare persoana este unica, de aceea fiecare interior trebuie sa fie unic, personalizat dupa gustul si necesitatile fiecaruia.

MOBILA KLASSE1 Oradea va asteapta cu PATURI, CANAPELE, SALTELE, DULAPURI cu usi glisante, DORMITOARE COMPLETE toate avand aceeasi calitate premium cu care v-am obisnuit deja de aproate 10 ani. Proiectam si personalizam special pentru tine dormitorul visat...zeci de culori si dimensiuni disponibile in stoc sau la comanda. 

Mobila KLASSE1 face parte din categoria Mobilier, decoratiuni si Amenajari, interioare si exterioare. 

 

Adresa Mobila Klasse1

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate