Mobila Dalin - IASI

Discount fix: 5%

Reduceri Mobila Dalin - IASI

  • 5% discount la toate produsele

Mai multe detalii despre Mobila Dalin - IASI

Mobila Dalin activeaza in Romania din anul 1992, avand ca principala activitate producerea de mobilier tapitat. Avand o gama variata de produse de o inalta calitate, fiind pe locul 4 in topul producatorilor de mobilier tapitat din Romania. Mobila Dalin face parte din categoriile Amenajari interioare si exterioareMobilier, decoratiuni.

Istoric

In decursul celor 23 de ani de activitate, au reusit sa isi imbogateasca portofoliul de produse astfel reusind sa acopere dorintele clientilor in ceea ce priveste:

  • canapelele

  • scaune si paturi 

  • accesorii de mobilier tapidat 

Acestea fiind concepute sa aduca un plus de bucurie in casele clientilor. 

Mobila Dalin isi comercializeaza produsele in aproximativ 150 de magazine din Romania, Republica Moldova si Ungaria. Se poate estima ca peste 100.000 de familii se bucura de confortul obiectelor de mobilier tapitat, care au fost produse in propria fabrica. 

Afacere de familie

Compania Mobila Dalin s-a nascut dintr-o familie de ingineri, specializati in industria lemnului, industria mobilei si industria materialelor textile. La baza dezvoltarii unei afaceri de familie prospere au stat profilul tehnic si inclinatia spre inovatie. A fost construita de la zero o fabrica de mobila, devenind un brand recunoscut prin calitate, inovatie si design, la nivel national, dar si international. 

Design, inovatie tehnica si calitate

Sunt preocupati de:

  • confortul 

  • durabilitatea 

  • aspectul atractiv 

Se tine cont de acestea in procesul de concepere si productie a obiectelor de mobilier, astfel incat sa le fie oferita bucuria clientilor pentru mult timp. 

Se acorda atentie detaliilor si se face o selectie riguroasa a materialelor utilizate, atat din punct de vedere calitativ, dar si estetic, astfel produsele Mobila Dalin sa fie calitative. 

Datorita varietatii de materiale, texturi si culori care vin in intampinarea clientilor, produsele MobilaDalin ii incurajeaza pe clienti sa isi foloseasca creativitatea, astfel sa reuseasca sa isi personalizeze spatiile de interior. 

Preocuparea constanta fiind reprezentata de designul produselor. Se colaboreaza cu profesionisti pentru a reusi sa se dezvolte colectii inspirate din mobilier traditional romanesc, astfel incat sa se puna in valoare calitatile estetice si culturale ale diferitelor regiuni.

Adresa Mobila Dalin - IASI

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate