MOBEXPERT Oradea

Discount pana la: 7%

  Contact MOBEXPERT Oradea

 • 0372 302 976

 • oradea@mobexpert.ro

 • L - V:

  10:00 - 20:00

  S - D:

  10:00 - 20:00

Reduceri MOBEXPERT Oradea

 • 3% discount la cumparaturile pana in 5000 lei;

 • 5% discount la cumparaturi intre 5000 lei si 15.000 lei;

 • 7% discount la cumparaturile de peste 15.000 lei.

Mai multe detalii despre MOBEXPERT Oradea

Mobexpert face parte dintr-o retea regionala de Magazine si Hipermagazine specializare in vanzarea de Mobilier si Decoratiuni interioare. Aproximativ, doua treimi din mobila care este proiectata si produsa in Romania, este inclusa in fabricile Mobexpert. In ceea ce priveste procesul, lemnul este cumparat, uscat si prelucrat chiar de echipa Mobexpert pentru a fi siguri, spun ei, ca obtin calitatea si pretul pe care si-l doresc. 


S-au investit aproape 40 de milioane de euro in doua platforme de logistica moderne in doua orase: Targu Mures si Bucuresti. Astfel, controlandu-se costul de stocare si livrare pentru a reduce timpul de livrare catre alti clienti din toata tara.

Deviza lor se bazeaza pe ideea ca orice afacere este o promisiune, ca un contract nescris, pe care se straduie sa il onoreze zi de zi. Lucru pe care si il respecta integral. De ce? Este o promosiune care, in primul rand, si-o doresc sa o respecte pentru ei insasi ca ulterior pentru a putea indeplini cerintele clientilor. De asemenea, atunci cand intreaga echipa crede cu tarie in scopul intreprinderii, rezultatele nu intarzie sa apara. 


Poti intra si pe site-ul lor pentru a afla mai multe informatii si pentru a vizualiza modelele Mobexpert, iar in cazul in care nu poti ajunge la unul din magazinele lor poti comanda online, iar produsul ajunge la tine acasa cu usurinta. Te poti abona la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutati.

Programul magazinelor Mobexpert este urmatorul:


 • De luni pana vineri: in intervalul orar 10:00-21:00
 • Sambta: 10:00-21:00
 • Duminica: 10:00-20:00


Mobexpert face parte din categoriile: Amenajari interioare si exterioare; Mobilier, decoratiuni si Corpuri iluminat.

Adresa MOBEXPERT Oradea

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate