MLK STUDIO - CRAIOVA

Discount pana la: 10%

  Contact MLK STUDIO - CRAIOVA

 • 0751 662 979

  0725 044 885

 • office@mlkstudio.ro

 • L - V:

  10:00-19:00

  S - D:

  S 09:00 - 16:00 D 09:00 - 14:00

Reduceri MLK STUDIO - CRAIOVA

 • 10% reducere la mobila de comanda

 • 7% reducere la canapele, coltare si paturi tapitate

Mai multe detalii despre MLK STUDIO - CRAIOVA

Compania noastră a luat naștere în 2011 odată cu deschiderea unui showroom de mobilă în Bucureşti având că activitate comercială preponderent mobilierul tapițat.
În 2012 MLK Studio începe serviciul de măsurătoare, proiectare și montaj de bucătării la comandă. Și atunci ca și acum ne bazăm pe proiectarea 3d, simulări transparente și rapide de preț făcute clienților, astfel că în primii 3 ani MLK Studio montează peste 600 de bucătării în casele românilor.
Din 2015 MLK Studio integrează proiecte de mobilier la comandă de orice tip, având experiență acumulată atât în proiecte rezidențiale cât și în proiecte b2b sau corporate.
În 2020 MLK Studio își deschide un nou showroom în Craiova. În acest showroom ne propunem să creăm experiență de boutique store, unde prin ambianța propusă de noi și suportul colegilor noștri clientul să își dea frâu liber ideilor de amenajare a spațiului dorit.

 • Profesionalism – Credem în conceptul de muncă realizată excelent. Oferim clienților siguranța că proiectele lor sunt în mâinile profesioniștilor.
 • Calitate – Când vorbim despre calitate, ne gândim lacalitatea materialelor, feroneriei și finisajelor, dar înainte de acestea există calitatea serviciului. Serviciul de măsurătoare și proiectare, serviciul de consiliere. Fără acestea conceptul de mobilă la comandă s-ar reduce la un simplu act de tâmplărie.
 • Respectul – față de client, față de muncă depusă, și față de noi înșine.

Adresa MLK STUDIO - CRAIOVA

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate