Michal Negrin

Michal Negrin

 MICHAL NEGRIN
     “ LIVE THE FANTASY “
  Michal Negrin este un designer israelian cunoscut mai ales pentru lumea fanteziei pe care a creat-o in domeniul modei, bijuteriilor  si a decoratiunilor  interioare.  

     Colectia de bijuterii

 Toate bijuteriile  sunt create de Michal Negrin si sunt fabricate manual  in  studioul Michal Negrin al  fabricii din Israel. Caracteristicile  bijuteriilor includ monturi cu seturi de cristale Swarovski sau margele de sticla in baze care nu contin nichel, realizate dintr-un amestec special de metale. Bijuteriile sunt romantice, dramatice si se bazeaza pe dantela, desene si modele de epoca. Modelele sunt destinate pentru a evoca imagini ale unei lumi pline de optimism, fantezie si fericire.

     Colectia de moda

 Michal Negrin prezinta doua colectii importante pe an. Toate elementele sunt realizate manual in studioul Michal Negrin din Israel. 
 Studioul foloseste tehnica de design unic, care poate personaliza designul grafic in functie de dimensiunea si proportia corpului. Elementele de moda includ  articole de imbracaminte de zi si de seara cum ar fi: rochii, bluze, jachete.

 

Michal Negrin face parte din categoria Vestimentatie si accesorii.

Adresa Michal Negrin

Discount
pana la:

10%

Reduceri Michal Negrin

  • Discount de 5% pentru toate produsele.

  • 10% discount la achizitiile de peste 3000 de lei.

  • Discounturile nu se cumuleaza cu alte oferte din magazin.

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate