Teste pentru detectarea virusului Covid-19, la Medsan!

companie

Tarife Preferentiale

timp

Au mai ramas 16 zile

Clinica Medsan iti ofera urmatoarele variante de testare pentru detectarea virusului Covid-19, atat pentru diagnosticare cat si pentru a verifica existenta anticorpilor:  

- Test Rapid Antigen ( din secretie nasofaringiana- KIT BIOCREDIT COVID-19). Acest test urmareste identificarea antigenelor SARCoV 2 in secretiile nasofaringiene. Rezultatul testului se da in maximum 15 minute iar pretul acestuia este de 95 Lei.  
- Teste anticorpi (IgG+ IgM- prin recoltare de sange), la pretul de 170 lei. Testele serologice pot confirma sau infirma prezenta anterioara a infectiei. Costul include ambele testari, pentru anticorpii de tip IgM si cei de tip IgG. Pentru aceasta testare este nevoie de o simpla proba de sange, iar rezultatul il veti avea in maxim 24 de ore.
- Testare separata: IgG (pentru a verifica daca ati trecut prin infectia cu Covid-19) sau IgM (pentru a verifica daca sunteti in prezent infectat cu Covid-19).  
Pretul  acestor testari fiind:
- 90 lei pentru IgG
- 80 lei pentru IgM

Pentru testare este nevoie de programare prealabila la nr. 0264 597 603

 

  • slider

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate