MedPrime

  Contact MedPrime

 • 0785 701 673

 • office@medprime.ro

 • L - V:

  09:00 - 20:00

  S - D:

  Inchis

MedPrime

Clinica stomatologica MedPrime din Cluj-Napoca va ofera servicii stomatologice de preventie si tratament moderne la cele mai inalte standarde profesionale. Suntem in permanenta preocupati de tehnologia moderna ce vizeaza tratamentul stomatologic. Echipa noastra este alcatuita din medici specialisti pregatiti in permanenta la cursuri nationale si internationale, cu cei mai buni medici stomatologi ai momentului. Aplicam toate metodele stomatologiei moderne, bazate pe abordarea centrata pe pacient si particularitatile sale, accentul punandu-se pe solutii medicale personalizate. Un zambet sanatos si frumos, datorat unei danturi bine intretinute, nu numai ca poate sa creasca increderea in sine, dar este si un real indicator al starii generale fizice si mentale a unei persoane. In acest sens, va asiguram o recuperare dentara completa si intampinam in mod adecvat fiecare tip de terapie dentara. Perfectionarea continua a fiecarui membru din echipa noastra si experienta dobandita ne recomanda. Ce este cel mai important este ca facem totul in siguranta maxima, in conditii optime, cu echipamente specifice. Extindem conceptul de aducere a celor mai buni medici, indiferent de tara, prin colaborari pe specializari. In acest mod speram sa depasim barierele privind limitele medicului dentist si sa ridicam la nivel de arta fiecare manopera medicala.

Clinica stomatologica MedPrime face parte din categoria Cabinete stomatologice si oftalmologice.

Adresa MedPrime

Discount
pana la:

20%

Reduceri MedPrime

 • 20% la RADIOGRAFIILE DENTARE

 • GRATUIT - consultatie completa (include examen clinic, apreciere status dentar si parodontal)

 • GRATUIT - consultatie de specialitate (medic specialist implantologie dentara, ortodentist)

 • 20% la PROFILAXIA DENTARA (detartraj, ultrasunete, periaj profesional, air-flow, fluorizare imediata, instructaj igiena orala)

 • Pachet Cuplu la 249 LEI include: 2 X detartraj ultrasunete; 2 X periaj profesional; 2 X air-flow. La achizitionarea Pachet Cuplu beneficiezi de 30% disount la albirea profesionala dentara.

 • Discounturile nu se cumuleaza cu alte oferte.

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate