Descopera cel mai bun implant lichid pentru augumentare corporala la Medestet!

companie

Tarife Preferentiale

timp

Au mai ramas 25 zile

Pe piata estetica din Romania exista acum cel mai bun implant lichid pentru augmentarea corporala (sani,fese,gambe).

Procedura este minim invaziva, nu necesita anestezie generala, timpul de recuperare redus si rezultatul are un aspect natural.

Aceasta substanta este un gel hidrofil injectabil compus in proportie de 97-98% din ser fiziologic 0,9% (clorura de sodiu) si in proportie de 2-3% din poliamide.

Aquafilling® bodyline se injecteaza in tesuturile moi in conformitate cu tehnicile aprobate si utilizand un ac de implantare cu calibru intre 16 si 18 sau canule. Aceasta procedura este una minim invaziva si se efectueaza sub anestezie locala cu solutie de clorhidrat de lidocaina 0,25 % cu traume minime pentru pacient: fara cicatrice, fara tesut cicatrizat, fara incizie. De regula, pacientul se intoarce acasa in aceeasi zi in care are loc procedura iar a doua zi isi poate relua activitatile sociale. Perioada postoperatorie nu este caracterizata de dureri si disconfort.

Mai multe detalii, la nr-ul de telefon:  0752035724

  • slider

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate