Tarife Preferentiale

timp

Au mai ramas 9 zile

 

Marirea sanilor - augmentarea mamara Dr.Ciceo Mircea-Profesionalism si Excelenta! 

Marirea sanilor este una dintre cele mai cerute operatii estetice, fiind efectuata pana in prezent de milioane de femei din lumea intreaga; rezultatele sunt pe masura asteptarilor pacientelor, schimbandu-le perceptia asupra propriului corp, dandu-le siguranta de sine si ajutandu-le in viata intima dar si in cea sociala. Interventia se adreseaza femeilor din mai multe categorii:

- daca sanii au un aspect tubular
- daca aveti sani asimetrici, cu volum mai mic sau mai mare care poate fi echilibrat prin introducerea de implante cu marimi diferite
- daca sanii dumneavoastra nu au avut niciodata volumul pe care vi l-ati dori
- daca ati avut sani frumosi, fermi si cu volumul care va convenea dar in timp, datorita variatiilor de greutate, sarcinii si alaptarii sau odata cu inaintarea in varsta sanii au pierdut forma si fermitatea initiala, avand in prezent un aspect usor cazut.

Indiferent care este motivul pentru care va doriti marirea sanilor , decizia trebuie sa va apartina. Nu este indicat sa faceti operatia pentru a va multumi partenerul sau pentru a incerca sa va schimbati viata doar aratand altfel!

Mai multe detalii, la nr-ul de telefon: 0752035724!

  • slider

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate