Massif

Discount fix: 5%

Reduceri Massif

  • 5% discount la preturile de pe site

Mai multe detalii despre Massif

Cine suntem

Massif s-a născut acasă, în Timișoara, din pasiune pentru confort și dintr-o nevoie personală de a crea mobilier după bunul plac.

În spatele cadrelor din lemn masiv, stăm noi, o echipă care și-a dorit să își lase amprenta pe fiecare piesă lucrată, înțelegând că fiecare mobilier are nevoie să fie personalizat de creativitatea și profesionalismul meșterilor în domeniu.

Astfel, cu fiecare bucată de lemn care ajunge în atelierul nostru, ne construim pasiunea și lăsăm o parte din Massif, în fiecare casă.

100% românesc

Designul de produs ne aparține și este creat după principiile în care credem și după care am asamblat brandul Massif: piese de mobilier din lemn masiv, impunătoare, cu structuri durabile, personalitate puternică și calitate solidă.

De-a lungul timpului, ne-am șlefuit și rafinat procesul de automatizare a producției, mulțumind peste 80 de clienți, într-un singur an, datorită calității produselor noastre, asigurâng suport, mentenanță și garanție pe viață.

Misiunea noastră este să creștem masiv în industria mobilei, transformând meșteșugul Massif într-o experiență versatilă și complexă, așa cum ne-a învățat lemnul de stejar: fiecare pat, noptieră, masă sau comodă spune o poveste, oferind energie și bunăstare casei tale!

Adresa Massif

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate