Marty Restaurants

Discount fix: 10%

  Contact Marty Restaurants

 • 0735/317.497

 • office@martyrestaurants.com

 • L - V:

  09:00 - 22:00

  S - D:

  S: 12:00 - 01:00 D: 12:00 - 12:00

Reduceri Marty Restaurants

 • 10% discount in locatia restaurantului, la orice comanda

 • Discount-urile nu se cumuleaza cu alte oferte.

Mai multe detalii despre Marty Restaurants

Suntem pe piata inca din anul 1999 si suntem inca de pe atunci locul preferat al clujenilor, indiferent daca este vorba de o cina romantica sau o discutie de afaceri.

Suntem atenti la nevoile clientilor nostri, de aceea suntem mereu preocupati in ceea ce priveste servirea, cerintele clientilor si suntem axati ca noi sa ne dezvoltam pe zi ce trece.

Pentru a putea satisface toate gusturile, bucataria noastra este una diversa, aducand laolalta gusturi din orice colt al lumii, de la burgarii americani la pastele italienesti.

In momentul de fata, detinem noua locatii Marty Restaurants care desi par asemanatoare, fiecare se identifica printr-un stil aparte. Ne putem lauda cu o echipa grijulie care isi doreste mereu sa fie la dispozitia ta. De aceea, suntem mereu atenti la cerintele voastre pe care le indeplinim cu promptitudine si profesionalism.

Pe langa serviciile pe care ti le oferim, noi vrem sa fim alaturi de tine si la ocazii speciale din viata ta. De aceea, echipa Marty Events va face tot ceea ce ii sta cu putinta ca visele tale sa devina realitate. Nu iti face griji, lasa toata treaba pe mana lor si tu, bucura-te din plin de moment.

De asemenea, daca iti doresti sa oferi un cadou, noi avem solutia. Gift Card poate fi perfect pentru a face ziua mai buna prietenului tau sau mamei tale. Mentionam ca acesta este disponibil 12 luni si poate fi utilizat doar in Marty Restaurants.

Asa ca ce mai astepti? Vino si bucura-te de delicatesele noastre, dar nu uita sa faci rezervare pentru a fi sigur ca ai o masa disponibila. Daca nu poti ajunge, nu iti face griji, poti oricand comanda, iar noi vom livra mancarea calda direct la tine acasa.

Fii la curent cu ultimele noutati si intra pe site-ul nostru.


Marty Restaurants face parte din categoria Restaurante si bistrouri.


Adresa Marty Restaurants

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate