Liceul Virgil Madgearu

Discount fix: 20%

    Contact Liceul Virgil Madgearu

  • 0 264 426 111

  • liceul_madgearu@yahoo.com

Liceul Virgil Madgearu

Reduceri Liceul Virgil Madgearu

  • Discount fix de 20% din taxa scolara. Inscriere gratuita si scutire taxe eliberari acte studii.

  • Discounturile nu se cumuleaza cu alte oferte.

Mai multe detalii despre Liceul Virgil Madgearu

Liceul Virgil Madgearu este unitatea scolara particulara acreditata, care a fost infiintata in anul 1999 de catre Fundatia "Virgil Madgearu". Liceul Virgil Madgearu face parte din categoria educatie si babysitting.

In anul 2011 in urma evaluarii facute de comisia ARACIP, am primit acreditarea de incredere pentru functionarea scolii postliceale si organizarea de cursuri in domeniile Economic si Turism. In anul 2012, dupa o noua evaluare am primit autorizatia de functionare pentru o noua filiera si anume cea teoretica, profil uman, specializarile filologie si stiintele naturii. 

Liceul nostru tinde spre definirea si asumarea unui rol distinct in cadrul planului general pentru modernizarea invatamantului profesional si tehnic din regiunea de Nord-Vest. Suntem preocupati de diversificarea ofertelor de formare profesionala, conform cerinteleor de pe piata muncii. Totodata suntem orientati si inspre valorile din contextul geografic si economic imediat. 

Misiunea noastra este sa consolidam viziunea unui liceu in care sa transformam informatia in cunoastere. Astfel se faciliteaza trecerea de la invatamantul informal care se bazeaza pe acumularea de cunostinte la cel formal care se bazeaza pe dobandirea de competente.

Adresa Liceul Virgil Madgearu

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate