Librarium

Discount fix: 20%

Reduceri Librarium

  • 15% discount in librariile fizice (Librarium Universitatii si Book Corner);

  • 20% discount pe site-ul: https://www.cartepedia.ro/ prin intermediul codului afisat in newsletterele Blitz VIP;

  • Discounturile nu se cumuleaza cu alte reduceri sau promotii.

Mai multe detalii despre Librarium

Librarium este libraria asezata in mod strategic in mijlocul orasului, in zona cat mai accesibila pentru dornicii de lectura. Este pozitionata intr-o casa de pe vechiul Corso, care isi recupereaza din eleganta de altadata, reusind sa se desprinda de spatiul uniform al povestirii. Librarium face parte din categoria Librarii si institutii culturale.

Este pozitionata ca spatiu la strada mare, pe o strada a Europei Centrale, a orasului, asadara in spatiul public. Totodata fiind in Cluj-Napoca, libraria noastra prezinta Book Corner ca fiind work in progress.

Librarium propune un concept nou de librarie si anume, acela ca atunci cand este in spatiul public, inseamna in primul rand prezenta pentru cititor si pentru oras. Este o librarie care inchide si deschide deopotriva, izolandu-va prin zidurile sale pentru a va propune lumi posibile tuturor.

Librarium Universitatii, str. Universitatii nr. 1 si Book Corner, Bd. Eroilor nr. 15.

Adresa Librarium

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate