La Imaculata

Discount fix: 15%

La Imaculata

Reduceri La Imaculata

  • Discount fix de 15% la toate serviciile din cadrul curatatoriei chimice.

  • Discount-urile nu se cumuleaza cu alte oferte.

Mai multe detalii despre La Imaculata

La Imaculata SRL se afla pe piata clujeana inca din anul 1998, scopul intreprinderii este cea de spalatorie si curatatorie chimica ecologica. Aceasta a fost printre primele societati private din orasul Cluj Napoca de acest gen. 

In momentul de fata, intreprinderea utilizeaza cele mai profesioniste si de ultima generatie utilaje, iar detergentii si solutiile de curatare indeplinesc cerintele impuse de normele europene.

Astfel, toate aceste lucuri fac procesul de curatare, spalare si calcare sa atinga cele mai inalte  standarde de calitate si eficienta. Serviciile lor sunt dedicate atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice, cum ar fi: restaurante, hoteluri, pensiuni, cabinete medicale, echipamente de lucru pentru intreprinderi si lista poate continua. 


Pe site-ul lor vei regasi mai multe detalii cu privire la costurile fiecarui produs in parte, dar si mai multe informatii despre ei ca si intreprindere.

De ce sa ii alegi pe cei de la La Imaculata SRL? 

  • Spalarea se realizeaza in masini automate profesionale marca Primus Belgia care au o capacitate de 350 dekg/ schimb de 8 ore. 
  • Dezinfectarea se face astfel: prin spalare la temperaturi adecvate tipului de tesatura pana la 90 de grade si substante care nu distrug tesatura.
  • Se utilizeaza pentru calcare 2 cilindre cu o capacitate de calcare de 40 de kg/ ora si se aplica programe care permit adaptarea temperaturii la tipul de tesatura
  • Rufele sunt ambalate in folie de polietilena, in pachete inscriptionate cu numele clientului si continutul lui.
  • Marfa este preluata si livrata cu masina firmei la sediul beneficiarului sau fie la sediul de pe strada Mehedinti nr.102
  • Personalul este profesionist si lucreaza cu un contract permanent de munca si este instruit. 
  • Pentru clientii fideli se va oferi un card cu reduceri procentuale in functie de valoarea serviciilor. Este inclusa o sectiune de utile in care poti afla mai multe detalii cu privire la cum trebuie folosite hainele.  


La Imaculata face parte din categoria Servicii curatenie


Adresa La Imaculata

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate