Kinetic Body Speed Fitness

Discount pana la: 20%

  Contact Kinetic Body Speed Fitness

 • 0771 576 467

 • contact@kinetic-body.ro

 • L - V:

  09:00 - 22:15

  S - D:

  S: 10:00 - 16:00; D: INCHIS

Kinetic Body Speed Fitness

Reduceri Kinetic Body Speed Fitness

 • 10% discount pentru abonamentele functional, training fara electrostimulare;

 • 20% discount pentru toate pachetele de sedinte EMS ( electrostimualre musculara ), inclusiv optiunea cu o singura sedinta EMS;

 • - Reducerile nu se cumuleaza cu alte discounturi din alte oferte in derulare.

Mai multe detalii despre Kinetic Body Speed Fitness

Kinetic Body este un studio EMS si Personal Training din Oradea care ofera programe de fitness hi-tech si inovatoare ce combina electrostimularea full-body cu exercitii active sub indrumarea antrenorului personal pentru ca tu sa iti atingi obiectivele mai rapid.
Antrenamentele Kinetic Body utilizeaza cele mai inovatoare si avansate dispozitive EMS in industria de fitness si wellness - powered by XBody - castigatori al FIBO Innovation Award, FITEXPO Poznan Gold Medal, Transdanubian Innovation Award si multe altele.

Antrenor Personal
Fiecare client Kinetic Body beneficiaza de indrumarea unui antrenor personal dedicat obiectivelor si nevoilor individuale.

Antrenamente EMS
Antrenamente cu electrostimulare musculara pentru rezultate maxime. Promitem cel mai intens antrenament pe care l-ai incercat pana acum! Esti curios ce poate face tehnologia EMS pentru tine? Rezerva-ti acum primul antrenament Kinetic Body GRATUIT.

Functional Training
Antrenamente functionale pentru un mod de viata mai sanatos, in care lipsa conditiei fizice inceteaza sa mai fie o problema in viata de zi cu zi.

Kinetic Body face parte din categoria Sali de Sport. 

Adresa Kinetic Body Speed Fitness

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate