Kidscom

  Contact Kidscom

 • 0264 434 174

 • office@kidscom.ro

 • L - V:

  10:00 - 20:00

  S - D:

  S: 10:00 - 16:00 D: Inchis

Kidscom

Astazi, compania este considerata una dintre companiile cu cea mai rapida crestere din Balcani, cu sediul central in Atena-Grecia, precum si companiile surori din Cipru si Romania, distribuie exclusiv in zona, unele dintre cele mai respectate branduri la nivel mondial. Compania detine opt magazine cu amanuntul in Grecia, Cipru si Romania. Grecia: pe cele mai prestigioase bulevarde din Atena, cum ar fi Kifisias, Poseidonos & Xalandriou si in orasul Lamia. Cipru: un magazin “state of art” in capitala Ciprului, Nicosia si, de asemenea, in Paralimni Cipru. Romania: unul din cele mai complexe magazine din industria pentru copii din Romania, chiar in centrul orasului Cluj-Napoca (al doilea cel mai puternic oras din Romania). Recent am inaugurat si noul magazin Kidscom din cadrul Kika Bucuresti. In cadrul magazinelor noastre gasiti o variate de produse pentru puericultura care acopera intreaga gama necesara atat mamei cat si bebelusului de la majoritatea marcilor de renume.

Kidscom face parte din categoria Magazine si articole copii.

Adresa Kidscom

Discount
pana la:

35%

Reduceri Kidscom

 • 35% discount la mobilier, la anumite colectii si produse selectionate.

 • 20% discount pentru produsele care nu se afla deja intr-o promotie mai mare decat acest procent, exceptand gamele Dr Brown's, Avent, Jack n Jill, Helenrita, Earth Friendly Baby, Baby Swimever, Greentea.

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate