Kids ++

Discount fix: 20%

Rating: 0.0

Reduceri Kids ++

  • 20% discount in prima luna;

  • Discountul nu se cumuleaza cu alte oferte si promotii.

Mai multe detalii despre Kids ++

Kidsplusplus este o activitate recreativa si distractiva potrivita pentru copilul dumneavoastra. Academia de Robotica si Programare din Cluj-Napoca, dedicata pentru copii cu varsta cuprinsa intre 6 si 14 ani. Misiunea academiei noastre este sa inspiram viitoare generatii de inventatori si sa sprijinam dezvoltarea Clujului prin educatie. Ne focusam pe practica, nu dorim sa ii plictisam pe copii cu teorii plictisitoare! Kids ++ face parte din categoria Activitati recreative si distractive (timp liber) si Educatie si babysitting!

La academia Kidsplusplus ii invatam pe cei mici notiuni de IT cu ajutorul limbajelor de programare dezvoltate de Massachusetts Institute of Technology (MIT). Am incercat sa folosim si sistemul de educatie STEM in care sunt integrate mai multe discipline precum: matematica, stiinta, inginerie si tehnologie, acestea se bazeaza pe intelegerea si rezolvarea problemelor din lumea reala. 

Astfel daca copilul tau este interesat de calculator, profita de asta si ofera-i sansa sa isi foloseasca pasiunea intr-un mod constructiv si creativ. La finalizarea unui singur semestru la Kidsplusplus copilul o sa stie cum functioneaza si cum se programeaza roboti pe care ii intalnesc in fiecare zi, precum: semafor, carusel, bariera, jucarii interactive. Urmand aceste cursuri copilul va fi capabil sa creeze o animatie simpla. La finalizarea primului an, copilul o sa stie cum sa dezvolte o aplicatie sau un joc in scratch, dar si sa construiasca o animatie complexa. 

Aceste cursuri de IT ii vor ajuta si sa dezvolte o gandire logica pentru a invata cum sa programeze vizual. Predarea la cursuri se face cu ajutorul proiectelor de robotica, circuite electrice, animatii si jocuri video dezvoltate in cadrul cursurilor. 

Punem la dispozitia cursantilor:

  • laptopuri

  • seturi educationale 

  • TV-uri 

  • proiector 

Cursurile academiei noastre se desfasoare saptamanal si au o durata de aproximativ 60-70 de minute. O singura grupa este formata din 8 copii, din dorinta de a lucra cu fiecare copil in parte. Sediul nostru este pe o strada linistita din Cluj-Napoca, in spatele magazinului Central, fiind o cladire moderna si dotata cu aparatura necesara pentru desfasurarea cursurilor. 

Program: Flexibil, dar este necesar sa ne contactati pentru o programare!

 

 

Adresa Kids ++

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate