K-Airsoft

Discount fix: 10%

Reduceri K-Airsoft

  • 10% discount la achizițiile din magazin.

  • Discountul nu se cumuleaza cu alte promotii.

Mai multe detalii despre K-Airsoft

Pentru noi, totul incepe si se termina cu clientul nostru. Singurul motiv pentru care inca suntem pe piata se datoreaza clientilor nostri, defapt prietenii nostri cu care ne vedem pe terenurile de airsoft, si nu numai, aproape in fiecare weekend, multumiti de serviciile si produsele noastre. Intotdeauna am pus pe primul loc lucrul bine facut, astfel nu cautam sa avem cea mai mare crestere de pe piata sau cel mai bogat stoc din Romania, insa cautam in permanenta sa fim cei mai buni si mai seriosi, sa oferim o gama variata de produse si sa inovam pe partea tehnica a lucrurilor totodata incercand sa pastram gradul de incredere pe care speram ca l-am castigat deja. Fara clientii nostri nu am fi aici si alaturi de ei vom ajunge mai departe si pentru asta, va multumim!


Produsele noastre: replici 1:1 ale armelor reale, de tip airsoft, echipamente de protectie: ochelari, manusi, tinute de camuflaj, casca, sepci, cagule etc., accesorii si piese de schimb&upgrade pentru replici, consumabile: bile, gaz, capsule CO2, piese de vanatoare si camping, sisteme de comunicare etc.

Adresa K-Airsoft

Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.

Informaţii detaliate despre cum le folosim în site şi cum poţi gestiona consimţământul vei putea găsi în Politica de confidenţialitate şi Setări personalizate cookies.

Accept toate